13 December 2012

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Lagi terbuka blog ni... ada juga segmen yang nak dijoint. Ish3... kan3? Malu gak tapi saje-saje je nak mencuba. Tak salahkan mencuba...?

Nak joint ke? klik banner kat bawah ni ya...


Follower  baru ada 88 orang aje...


Moga bertambah lagi rakan-rakan AKA followers dalam blog ini bukannya apa kan... suka belek blog orang yang cantik-cantik dan memang suka membaca...

Terima kasih owner segmen yang sudi buat segmen ni :)

Ngantuknya.... nak siapkan slide. Bye semua... off dulu blog ya....

5 comments:

  1. selamat bersegmen... rasa cam nak join jugak...tapi tunggulah malam cket... erks... ieta, banyak lagi ke slide tuh? ^_^ selamat ber-slide ek...

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Kak Ieta~

    ReplyDelete
  3. Farah : Banyak isinya, tu yg bnyk slidenya. Ada la dlm 39 ke 40 slide kot... Biasala kalo assignment group. hehe...Trm kasih...:)
    KC : Selamat juga... :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?