PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Segmen: Tambah Follower Banyak-Banyak!!

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Lagi terbuka blog ni... ada juga segmen yang nak dijoint. Ish3... kan3? Malu gak tapi saje-saje je nak mencuba. Tak salahkan mencuba...?

Nak joint ke? klik banner kat bawah ni ya...


Follower  baru ada 88 orang aje...


Moga bertambah lagi rakan-rakan AKA followers dalam blog ini bukannya apa kan... suka belek blog orang yang cantik-cantik dan memang suka membaca...

Terima kasih owner segmen yang sudi buat segmen ni :)

Ngantuknya.... nak siapkan slide. Bye semua... off dulu blog ya....
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 orang yang sudi komen:

  1. selamat bersegmen... rasa cam nak join jugak...tapi tunggulah malam cket... erks... ieta, banyak lagi ke slide tuh? ^_^ selamat ber-slide ek...

    ReplyDelete
  2. Farah : Banyak isinya, tu yg bnyk slidenya. Ada la dlm 39 ke 40 slide kot... Biasala kalo assignment group. hehe...Trm kasih...:)
    KC : Selamat juga... :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *