PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SLIDE DIVIDEOKAN (SEM 1 HINGGA SEM 4)

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

SUBJEK : SISTEM KOMPUTER & APLIKASINYA
TAJUK : JENIS-JENIS MONITOR
SEMESTER : 1

SUBJEK : PSIKOLOGI PENDIDIKAN
TAJUK : TEORI-TEORI PERKEMBANGAN
SEMESTER : 2

SUBJEK : AL-QURAN WA HIFZUH
TAJUK : TAFSIR SURAH AN-NAJM
SEMESTER : 2

SUBJEK : ASAS PEDAGOGI
TAJUK : STRATEGI PERBINCANGAN
SEMESTER : 4

SUBJEK : ASAS PEDAGOGI
TAJUK : RINGKASAN PENGAJARAN SUKU KATA TERBUKA 
SEMESTER : 4
(Yang ni tak jadi present... tapi sebab dah siap buat, videokan gak la... Yang dipresent yang bawah ni...)

SUBJEK : ASAS PEDAGOGI
TAJUK : RINGKASAN PENGAJARAN KHAT
SEMESTER : 4
SUBJEK : FIQH ISLAM 1
TAJUK : SOLAT BERJAMAAH
SEMESTER : 4

SUBJEK : USUL FIQH 2
TAJUK : KONSEP MASLAHAH DALAM  SYARIAT DAN PERLAKSANAANNYA DALAM MASYARAKAT
SEMESTER : 4


Sebenarnya, saya nak letakkan di menu bar... tapi tak reti la... so saya just buat as 1 of saya punya entry je la... Ada sesiapa boleh ajar?

Nota : Moga video yang tidak seberapa ini memberi manfaat kepada semua yang melihat.
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 orang yang sudi komen:

  1. assalam
    camna kita nak copy paste kita punya pelajaran atau kertas kerja. pastu paste kat blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt sy wat tutorialnya Insha Allah

      Delete
    2. Boleh juga saudara copy ke semua dari Microsoft Word saudara dan pastekan sahaja ke dalam entri blog Tuan. Pastikan editlah yang mana patut ya :)

      Terima kasih bertanya.

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *