10 December 2012

SLIDE DIVIDEOKAN (SEM 1 HINGGA SEM 4)

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

SUBJEK : SISTEM KOMPUTER & APLIKASINYA
TAJUK : JENIS-JENIS MONITOR
SEMESTER : 1

SUBJEK : PSIKOLOGI PENDIDIKAN
TAJUK : TEORI-TEORI PERKEMBANGAN
SEMESTER : 2

SUBJEK : AL-QURAN WA HIFZUH
TAJUK : TAFSIR SURAH AN-NAJM
SEMESTER : 2

SUBJEK : ASAS PEDAGOGI
TAJUK : STRATEGI PERBINCANGAN
SEMESTER : 4

SUBJEK : ASAS PEDAGOGI
TAJUK : RINGKASAN PENGAJARAN SUKU KATA TERBUKA 
SEMESTER : 4
(Yang ni tak jadi present... tapi sebab dah siap buat, videokan gak la... Yang dipresent yang bawah ni...)

SUBJEK : ASAS PEDAGOGI
TAJUK : RINGKASAN PENGAJARAN KHAT
SEMESTER : 4
SUBJEK : FIQH ISLAM 1
TAJUK : SOLAT BERJAMAAH
SEMESTER : 4

SUBJEK : USUL FIQH 2
TAJUK : KONSEP MASLAHAH DALAM  SYARIAT DAN PERLAKSANAANNYA DALAM MASYARAKAT
SEMESTER : 4


Sebenarnya, saya nak letakkan di menu bar... tapi tak reti la... so saya just buat as 1 of saya punya entry je la... Ada sesiapa boleh ajar?

Nota : Moga video yang tidak seberapa ini memberi manfaat kepada semua yang melihat.

3 comments:

  1. assalam
    camna kita nak copy paste kita punya pelajaran atau kertas kerja. pastu paste kat blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh juga saudara copy ke semua dari Microsoft Word saudara dan pastekan sahaja ke dalam entri blog Tuan. Pastikan editlah yang mana patut ya :)

      Terima kasih bertanya.

      Delete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?