PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

[STICKY] BLOGLIST BLOGGER BAHARU 2013 | SEGMEN TAMBAH FOLLOWER !


As-salam




Follower saya baru ada 138 setakat 2.25 pagi pada 29/12/2012. Memanglah kurang dari 1000 orang. Jadi rasa dihati bagai nak menambahkan lagi jumlahnya tu. Terjumpa segmen ni dari blog en. Isam Ismail. Pada pendapat saya lah kan... bloglist dan follower adalah sama penting. Dimana, follower adalah untuk melihat sejauhmana sesebuah blog itu punya pembaca atau tidak. Manakala, bloglist bertujuan untuk menjelajah blog-blog oranglain terutamanya follower blog kita atau disaat kebuntuan mendapatkan idea untuk mencipta sebuah entri. Sebagai contoh, saya suka membaca ataupun menziarahi blog lain untuk mempelajari sesuatu daripada blogger di dalam bloglist saya. Bloglist seperti banner di atas selain dapat meramaikan lagi rakan-rakan dalam dunia blog, ia amat berfaedah untuk blogger baru seperti saya. 


Segmen ini akan berakhir pada 30 disember..sudah siap tinggalkan komen di  ruangan penganjur. Terima kasih penganjur segmen :)

SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 orang yang sudi komen:

  1. dari segmen yang sama..follow sini.. :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..
    Sama-sama :) Dear, terima kasih sebab sertai segmen ni.. Kita datang melawat, 'follow' dan komen sini. Jom tengok senarai penuh peserta. Harap klik semua butang 'follow' dan tinggalkan jejak :)

    New: Contest: Top Referer Get RM100 Topup!

    ReplyDelete
  3. salam...dari segmen yg sama :)
    singgh & follow sini..
    jemput singgah ke blog yam yer....

    http://csmaryam.blogspot.com/2012/12/jom-join-blogger-baru.html

    ReplyDelete
  4. Trm kasih Syazri & Che Siti Maryam sudi follow blog ini :)
    Ahsfantasy Ryu : Kebanyakan blog lambat loading. Kena ambil ms yg sesuai utk jelajah sume blog tu. In Shaa Allah ada ms akak jengah mrk. Hr ni br smpt shj. Tqvm

    ReplyDelete
  5. Dah siap bookmark senarai peserta utk memudahkan BW :)

    ReplyDelete
  6. Baru sempat sampai follow senarai B yg ke 2. Dah letih dah... Maklumla, dlm pantang... sambil print power point kpln presentation lain2... 2 b continued...

    ReplyDelete
  7. salam kenal...

    sy dari segmen yang sama. jom follow memfollow :D
    http://iamkila.blogspot.com/2013/01/segmen-bloglist-blogger-baharu-2013.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *