TAKDE ENTRI LAGI...

BZ SIAPKAN ASSIGNMENT JE NI... 


due dah makin hampir dah ni...
Header memang tak sempat menyempat nak di edit-editkan lagi...
Apatahlagi nak mengemaskini blog yang nampak macam serabut je dah ni....
Tunggulah nanti-nanti...
Bila free, pasti ku tachap blogku lagi...
Komen sendiri kat entri sendiri yang titlenya takde entri lagi, 
tapi bl belek2 balik. Jadi la tu... haha jadi dah entri... walau yg ntah hape2 ntah le ni...

Nota : Maaf ya semua pembaca yang ku sayangi...


Comments

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.