PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

TOLONG SAYA....

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Bila dah banyak sangat blogwalking &  follow blog lain, terasa macam semak je blog saya ni. Tapi dah tak tau nak susunaturkan apa yang ada dalam blog ni macamana. 
Takkan nak buat segmen sila komen blog saya kot... haha... macam kelakar je kan?
Siapa ada cadangan? Tolong cadangkan kat saya apa yang sepatutnya supaya tak nampak serabut blog saya ni. Nak kutuk ke, nak cadang ke, saya tak kisah.

Ikhlas ni... Tolong ya. Terima kasih...




Tak tahan dah mata ni... mengantuknya... Slide tak siap lagi... Nantilah sambung....
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. Ieta...blog saya pown dah berserabut jugak...tak berkemas-kemas...kata nak kemas tapi tak kemas-kemas lagi... takper...pelan-pelan...nanty kita kemas blog sama-sama ek... ^_^

    ReplyDelete
  2. try2 la blogwalking blog2 laen, cari ilham.. :)

    ReplyDelete
  3. wah.. blog awk dh ada ramai jugak followers.. sy ni baru 1 j.. sedeynyee..

    ReplyDelete
  4. Trm kasih Farah & Paly ats cdgn :)
    Tenku butang : jgn sedih2 ya... cuba belek kat entry yg sy dh bgtau td. Sy pun baru gak... masih bljr lagi. Sambil2 nk siapkan assignment lagi ni ha... :)

    ReplyDelete
  5. nnti kita kemas sama2.. hehe.. tak pun kak pergi la blog lyssa. banyk tutorial hot kat situ :)

    ReplyDelete
  6. Takpa Kak...Perlahan-lahan susun ya...Wilma pun masih belajar cara-cara nak susun blog nie...Kita sama-sama belajar ya ^_^ Wilma suka BW untuk cari ilham apa yang patut Wilma letak...Kadang-kadang, ada entri kawan-kawan yang bagi cadangan apa yang patut dan tak patut buat ^_^

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *