13 December 2012

TOLONG SAYA....

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Bila dah banyak sangat blogwalking &  follow blog lain, terasa macam semak je blog saya ni. Tapi dah tak tau nak susunaturkan apa yang ada dalam blog ni macamana. 
Takkan nak buat segmen sila komen blog saya kot... haha... macam kelakar je kan?
Siapa ada cadangan? Tolong cadangkan kat saya apa yang sepatutnya supaya tak nampak serabut blog saya ni. Nak kutuk ke, nak cadang ke, saya tak kisah.

Ikhlas ni... Tolong ya. Terima kasih...




Tak tahan dah mata ni... mengantuknya... Slide tak siap lagi... Nantilah sambung....

6 comments:

  1. Ieta...blog saya pown dah berserabut jugak...tak berkemas-kemas...kata nak kemas tapi tak kemas-kemas lagi... takper...pelan-pelan...nanty kita kemas blog sama-sama ek... ^_^

    ReplyDelete
  2. try2 la blogwalking blog2 laen, cari ilham.. :)

    ReplyDelete
  3. wah.. blog awk dh ada ramai jugak followers.. sy ni baru 1 j.. sedeynyee..

    ReplyDelete
  4. Trm kasih Farah & Paly ats cdgn :)
    Tenku butang : jgn sedih2 ya... cuba belek kat entry yg sy dh bgtau td. Sy pun baru gak... masih bljr lagi. Sambil2 nk siapkan assignment lagi ni ha... :)

    ReplyDelete
  5. nnti kita kemas sama2.. hehe.. tak pun kak pergi la blog lyssa. banyk tutorial hot kat situ :)

    ReplyDelete
  6. Takpa Kak...Perlahan-lahan susun ya...Wilma pun masih belajar cara-cara nak susun blog nie...Kita sama-sama belajar ya ^_^ Wilma suka BW untuk cari ilham apa yang patut Wilma letak...Kadang-kadang, ada entri kawan-kawan yang bagi cadangan apa yang patut dan tak patut buat ^_^

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?