CARI DI SINI

12 December 2012

TUTORIAL TUGASAN INDIVIDU SUBJEK PENGUKURAN & PENILAIAN


اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ
Rakan-rakan sekuliah

Ini antara apa yang terdapat dalam tugasan yang saya dah buat. Isi boleh search  kat google ataupun pelbagai buku berkaitan atau dalam buku yang pensyarah dah beri tu.

PENGENALAN

1.0 TAKSONOMI BLOOM
1.1 DEFINASI
1.2 HIERARKI DAN KETERANGAN

2.0 JADUAL SPESIFIKASI UJIAN (JSU)
2.1 DEFINASI JSU
2.2 KEPENTINGAN JSU
2.3 LANGKAH PEMBINAAN JSU

3.0 PENILAIAN BERASASKAN SEKOLAH (PBS)
3.1 DEFINASI
3.2 KOMPONEN PBS
3.3 KEBAIKAN DAN KELEMAHAN PBS

RUMUSAN

RUJUKAN

Nota :
Yang tadi tu silap faham apa yang dikehendaki. Sorry... :)


No comments:

Post a Comment

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *