30 January 2013

BER DOT MY SEMULA walau masih error...

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Beberapa hari lalu....
Kini... walau agak slow... mungkin slow sebab blog ni berat kot...

Alhamdulillah... Thanks to 

Tapi, sentiasa macamni la pulak...
bila nak klik kat 'your changes have been save.View Blog' selepas save untuk edit blog/widget.

Update : Blog dah okay :) tapi... sekejap ok, sekejap tak... haish...

10 comments:

  1. salam. tahniah sbb kembali guna dotmy..saya dah serik jd saya kembali ke blogspot.com aje. bimabang tragedi ni berulang lg. huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy sdg berkira2 nk kembali kpd blogspot juga sbb tgk tadi still problem bl nk View page lepas save edit layout. Tengok dulu dlm 2, 3 hari lagi

      Delete
  2. alhamdulillah dah occay semula...baru la boleh berjalan2... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. still problem bl nk View page lepas save edit layout. Tengok dulu dlm 2, 3 hari lagi kalo tak ok lg, kembali kpd blogspot juga... :)

      Delete
  3. ala tgu dulu nak bertukar ke dot my risau ite...eheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb blog akak ni, bila .my loadingnya laju 0.59 second tu yg suka ngan .my. Tp, still problem bl nk View page lepas save edit layout. Tengok dulu dlm 2, 3 hari lagi kalo tak ok, kembali kpd blogspot. Ngeee...

      Delete
  4. Nape eh..tak dapat nak tolong..nieza tak pakai dot my dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Termasuk Nieyxzha, 3 org dh blogger yg respond ttg dot my nih kembali kpd domain asal. Akak tgk dulu 2,3 hr ni, kalo tak ok gak lg, kembali semula kpd blogspot.com semula

      Delete
  5. Kak ieta. Dah oke ke belum mslh lepas edit layout tu?

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *