BER DOT MY SEMULA walau masih error...

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Beberapa hari lalu....
Kini... walau agak slow... mungkin slow sebab blog ni berat kot...

Alhamdulillah... Thanks to 

Tapi, sentiasa macamni la pulak...
bila nak klik kat 'your changes have been save.View Blog' selepas save untuk edit blog/widget.

Update : Blog dah okay :) tapi... sekejap ok, sekejap tak... haish...

Comments

  1. salam. tahniah sbb kembali guna dotmy..saya dah serik jd saya kembali ke blogspot.com aje. bimabang tragedi ni berulang lg. huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy sdg berkira2 nk kembali kpd blogspot juga sbb tgk tadi still problem bl nk View page lepas save edit layout. Tengok dulu dlm 2, 3 hari lagi

      Delete
  2. alhamdulillah dah occay semula...baru la boleh berjalan2... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. still problem bl nk View page lepas save edit layout. Tengok dulu dlm 2, 3 hari lagi kalo tak ok lg, kembali kpd blogspot juga... :)

      Delete
  3. ala tgu dulu nak bertukar ke dot my risau ite...eheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbb blog akak ni, bila .my loadingnya laju 0.59 second tu yg suka ngan .my. Tp, still problem bl nk View page lepas save edit layout. Tengok dulu dlm 2, 3 hari lagi kalo tak ok, kembali kpd blogspot. Ngeee...

      Delete
  4. Nape eh..tak dapat nak tolong..nieza tak pakai dot my dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Termasuk Nieyxzha, 3 org dh blogger yg respond ttg dot my nih kembali kpd domain asal. Akak tgk dulu 2,3 hr ni, kalo tak ok gak lg, kembali semula kpd blogspot.com semula

      Delete
  5. Kak ieta. Dah oke ke belum mslh lepas edit layout tu?

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.