PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BLOGSPOT.COM semula...

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ
Rententan daripada INI, terpaksa bertukar kepada blogspot.com semula.
Huhu... Janji dapat berblogging...
Joint GA bagai nak dapatkan domain dot my nih...tapi... servis?
hrmmm... ramai blogger cakap, macam hampeh.... happe da...

11/12/2012 joint GA untuk dapatkan domain .my ni.

13/12/2012 dapat domain .my. siap buat ENTRI lagi sebab rasa seronok giler...

22/1/2013 Asia Host cuma email ni kat aku
Aku siap like lagi Asia Host punya fb...

26/1/2013 domain .my mula problem sehingga ke hari ini.
Masa tu buat ENTRI ni.

Ada terbaca dalam blog blogger mana ntah tak ingat, mungkin tempoh 3 hari domain .my problem.
Ada la hikmahnya ni kot...
Apa pun, usah jemu untuk teruskan berblogging macam biasa walau tanpa domain .my yang sedang problem untuk sementara waktu :)
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. samalah kak ieta, daddy pun dah kembali ke blogspot. serik dah nak guna dotmy lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan jemu daddy... ni ujian kecik ja ni... hehe...

      Delete
  2. haha sabar jelah kak.. huhu mmg geram jgk tp hehe nak wat cane mende percuma ye dak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... memang pun.. sobar je la... tak lm lg elok le tu... jenuh gak nak set up kan domain tu, mujur Paly n Innanie tak jemu2 mengajar akak on9. Credit utk 2 org tu. Tak lupa gak buat Muja yg sudi buat GA, tidak, tak merasa akak guna domain .my. hehe...

      Delete
  3. kitaorang apply je lepas dapat tau dari blog coklateyes..takde join GA ape pun...tu la..bila dah kena mcam ni..rasa macam dah serik nak pakai servis diaorg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak ni pun, mungkin nak tukar balik kpd blogspot kot... sbb dh berapa hari dah ni, dok tgk bila tukar kpd .my, edit layout, nak View page lps save tak boleh still error gak lagi. Tp akak suka ngan .my sbb loadingnya laju... serba salah dah...

      Delete
  4. pakai jgk asiahost ni...mmg ada prob...dalam 5/6 hari jugak la..kejap boleh masuk..kejap xleh...alasan diorg...guna yang lagi tinggi...ntah...aku yg buta ict ni...percaya je...tgk la dalam masa sebulan ni...kl wat perangai lagi...pakai je la blogspot...tak yah sakit2 kepala...mgkn ramai sgt yg apply...diorg pun pening....

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin gak lah tu kot... sy pun tgk dulu, kalo tak ok lagi, sy tukar je smula kpd blogspot.com ataupun ada duit, beli domain/hosting yg lain

      Delete
  5. Blogspot.com dari dulu dan selamanya. Cabaran berblogging ieta,

    ReplyDelete
    Replies
    1. .my ni loadingnya laju compare blogspot.com. tu yg suka tp kalo servis stil kureng... mgkin sy tukar balik kpd blogspot.com atau cari domain lain. Betul, mmg mencabar kesabaran sy... huhu...

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *