KISAH CIKGU IETA

Cikgu ieta Mantan Pegawai Perkhidmatan Pendidikan. Mula menulis di blog dari tahun 2006. Berkongsi apa sahaja pengalaman Cikgu ieta dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan Cikgu. Suka kongsi panduan dan kisah kehidupan, tips, panduan blog dan macam-macam lagi. Maklumlah Lifestyle Blogger. Bebas menulis apa sahaja. �� Instagram : https://www.instagram.com/CikguiEta Telegram Channel : https://www.t.me/CikguiEta

BLOGWALKING SAMBIL EDIT BLOG

Harini, setelah selesai belek babyku, dia pun dah tidur lena... ku mencari-cari beberapa tutorial untuk mentachap (apa bahasa da...) blogku ini. Ada beberapa orang dah offer untuk tachap blog aku ni tapi... bila dah cuba-cuba try test edit, rasa seronok pula. Lagipun, rasanya, elok aku try and error baru ada thrill... kan3... Biarlah tak secantik apatahlagi sehebat blog blogger lain janji cuba...

Sambil-sambil blog walking, terjumpa kat blog INI Nak tau apa yang ku jumpa? Jeng3....
Kelakar... Tergelak-gelak aku tengok video dari You Tube ni. hehe...

Nota : Terlampau edit, terhilang widget surah pilihan.... huhu...

SHARE

Cikgu ieta Blogging Marketing Management Expert & Freelance Speaker

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. semangat edit blog :) yaya dulu pun mula dari tak tahu apa-apa :)

    ReplyDelete
  2. he he he...ultraman pun boleh lupa skill... ^_^

    ReplyDelete
  3. seronok kalau dapat try n error edit blog sendiri ni...
    puas bila edit blog sendiri...

    video tu lawak... haha!

    ReplyDelete
  4. Lagi best edit sendiri. kerna feeling edit sendiri dengan orang lain buat. teramatlah kauh bedanya. perasaan keterujaan tu memang kita akan rasa lepas dah siap edit + ianya juga dapat meningkatkan kemahiran kita.

    ReplyDelete
  5. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. haha.. betul ke die lupe?? xpe kak cayok2.. buat sndiri br twu selok belok hihi, xblaja byk, blaja sket pn jd la. hehe kaan :)

    ReplyDelete
  8. hehehe..tengok tajuk pun mau tergelak..
    (fllw terus sini)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *