PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BLOGWALKING SAMBIL EDIT BLOG

Harini, setelah selesai belek babyku, dia pun dah tidur lena... ku mencari-cari beberapa tutorial untuk mentachap (apa bahasa da...) blogku ini. Ada beberapa orang dah offer untuk tachap blog aku ni tapi... bila dah cuba-cuba try test edit, rasa seronok pula. Lagipun, rasanya, elok aku try and error baru ada thrill... kan3... Biarlah tak secantik apatahlagi sehebat blog blogger lain janji cuba...

Sambil-sambil blog walking, terjumpa kat blog INI Nak tau apa yang ku jumpa? Jeng3....
Kelakar... Tergelak-gelak aku tengok video dari You Tube ni. hehe...

Nota : Terlampau edit, terhilang widget surah pilihan.... huhu...

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. semangat edit blog :) yaya dulu pun mula dari tak tahu apa-apa :)

    ReplyDelete
  2. he he he...ultraman pun boleh lupa skill... ^_^

    ReplyDelete
  3. seronok kalau dapat try n error edit blog sendiri ni...
    puas bila edit blog sendiri...

    video tu lawak... haha!

    ReplyDelete
  4. Lagi best edit sendiri. kerna feeling edit sendiri dengan orang lain buat. teramatlah kauh bedanya. perasaan keterujaan tu memang kita akan rasa lepas dah siap edit + ianya juga dapat meningkatkan kemahiran kita.

    ReplyDelete
  5. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. haha.. betul ke die lupe?? xpe kak cayok2.. buat sndiri br twu selok belok hihi, xblaja byk, blaja sket pn jd la. hehe kaan :)

    ReplyDelete
  8. hehehe..tengok tajuk pun mau tergelak..
    (fllw terus sini)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *