17 January 2013

BLOGWALKING SAMBIL EDIT BLOG

Harini, setelah selesai belek babyku, dia pun dah tidur lena... ku mencari-cari beberapa tutorial untuk mentachap (apa bahasa da...) blogku ini. Ada beberapa orang dah offer untuk tachap blog aku ni tapi... bila dah cuba-cuba try test edit, rasa seronok pula. Lagipun, rasanya, elok aku try and error baru ada thrill... kan3... Biarlah tak secantik apatahlagi sehebat blog blogger lain janji cuba...

Sambil-sambil blog walking, terjumpa kat blog INI Nak tau apa yang ku jumpa? Jeng3....
Kelakar... Tergelak-gelak aku tengok video dari You Tube ni. hehe...

Nota : Terlampau edit, terhilang widget surah pilihan.... huhu...

10 comments:

  1. semangat edit blog :) yaya dulu pun mula dari tak tahu apa-apa :)

    ReplyDelete
  2. he he he...ultraman pun boleh lupa skill... ^_^

    ReplyDelete
  3. seronok kalau dapat try n error edit blog sendiri ni...
    puas bila edit blog sendiri...

    video tu lawak... haha!

    ReplyDelete
  4. comey otomen !! heheh..

    ReplyDelete
  5. Lagi best edit sendiri. kerna feeling edit sendiri dengan orang lain buat. teramatlah kauh bedanya. perasaan keterujaan tu memang kita akan rasa lepas dah siap edit + ianya juga dapat meningkatkan kemahiran kita.

    ReplyDelete
  6. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. haha.. betul ke die lupe?? xpe kak cayok2.. buat sndiri br twu selok belok hihi, xblaja byk, blaja sket pn jd la. hehe kaan :)

    ReplyDelete
  9. hehehe..tengok tajuk pun mau tergelak..
    (fllw terus sini)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?