17 January 2013

BLOGWALKING SAMBIL EDIT BLOG

Harini, setelah selesai belek babyku, dia pun dah tidur lena... ku mencari-cari beberapa tutorial untuk mentachap (apa bahasa da...) blogku ini. Ada beberapa orang dah offer untuk tachap blog aku ni tapi... bila dah cuba-cuba try test edit, rasa seronok pula. Lagipun, rasanya, elok aku try and error baru ada thrill... kan3... Biarlah tak secantik apatahlagi sehebat blog blogger lain janji cuba...

Sambil-sambil blog walking, terjumpa kat blog INI Nak tau apa yang ku jumpa? Jeng3....
Kelakar... Tergelak-gelak aku tengok video dari You Tube ni. hehe...

Nota : Terlampau edit, terhilang widget surah pilihan.... huhu...

10 comments:

  1. semangat edit blog :) yaya dulu pun mula dari tak tahu apa-apa :)

    ReplyDelete
  2. he he he...ultraman pun boleh lupa skill... ^_^

    ReplyDelete
  3. seronok kalau dapat try n error edit blog sendiri ni...
    puas bila edit blog sendiri...

    video tu lawak... haha!

    ReplyDelete
  4. comey otomen !! heheh..

    ReplyDelete
  5. Lagi best edit sendiri. kerna feeling edit sendiri dengan orang lain buat. teramatlah kauh bedanya. perasaan keterujaan tu memang kita akan rasa lepas dah siap edit + ianya juga dapat meningkatkan kemahiran kita.

    ReplyDelete
  6. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. jom join.hadiah jubah ada,cash RM100!

    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. haha.. betul ke die lupe?? xpe kak cayok2.. buat sndiri br twu selok belok hihi, xblaja byk, blaja sket pn jd la. hehe kaan :)

    ReplyDelete
  9. hehehe..tengok tajuk pun mau tergelak..
    (fllw terus sini)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *