PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Segmen : Terjah Tahun Baru AisyahHumaira'

Malam-malam buta ni, lepas betulkan yang patut disini rajinlah pulak nak joint segmen...
Takmo cakap banyak, sesiapa yang nak joint, sila klik banner di bawah ya :)

Tarikh Berlangsungnya Segmen :
30/12/12 ---> 30/1/13

Nota : Masih mencari-cari sesuatu untuk perbaiki blog sebab bila tengok blog oranglain, rasa hebatnya... blog mereka. Hehe... 
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 orang yang sudi komen:

  1. selamat bersegmen..saya pom join jugak..

    http://indahsutera0605.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  3. hai .. wieya dari segmen kak niera jugak http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

    ReplyDelete
  4. ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
    -->
    http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  5. SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

    terima kasih kerana join :)

    pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih aisyah humaira.. akan cuba terjah blog mereka semua (sambil tgn pegang baby)

      Delete
  6. http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    Salam singgah ^_^ dr segmen yang sama!

    ReplyDelete
  7. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  8. salam...
    singgah dari segmen yang sama...
    http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum,

    done follow #175

    datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete
  10. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *