PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SHORT SEGMENT BY NAA

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Nak jointlah... Segmen kali pertama tahun 2013.


Sebab syarat-syaratnya mudah sahaja...
Maka saya pun joint segmen ini.

Saya dah lama dah follow blog NAA. 
Hari ni baru saya like fanpage NAA. 
Dah siap juga letak banner NAA yang kat atas tu.
Segmen ni akan tamat pada tengah malam ini.

Inilah gambar atau header blog saya (untuk cik NAA promote blog saya nanti).

Ini pula link fanpage fb saya. (Nak juga fanpage dipromote...).
Siap buat entry pasal segment ni.

Terima kasih Cik Nurul Ain Ahmad sudi buat segmen ini :)

SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 orang yang sudi komen:

  1. terima kasih sebab sudi join segment ni
    good luck yee..

    ReplyDelete

  2. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    ReplyDelete
  3. Salam :)
    FD singgah sini dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

    jemput join Topup Giveaway ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *