SHORT SEGMENT BY NAA

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Nak jointlah... Segmen kali pertama tahun 2013.


Sebab syarat-syaratnya mudah sahaja...
Maka saya pun joint segmen ini.

Saya dah lama dah follow blog NAA. 
Hari ni baru saya like fanpage NAA. 
Dah siap juga letak banner NAA yang kat atas tu.
Segmen ni akan tamat pada tengah malam ini.

Inilah gambar atau header blog saya (untuk cik NAA promote blog saya nanti).

Ini pula link fanpage fb saya. (Nak juga fanpage dipromote...).
Siap buat entry pasal segment ni.

Terima kasih Cik Nurul Ain Ahmad sudi buat segmen ini :)

Comments

  1. terima kasih sebab sudi join segment ni
    good luck yee..

    ReplyDelete

  2. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    ReplyDelete
  3. Salam :)
    FD singgah sini dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

    jemput join Topup Giveaway ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.