21 January 2013

SHORT SEGMENT BY NAA

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Nak jointlah... Segmen kali pertama tahun 2013.


Sebab syarat-syaratnya mudah sahaja...
Maka saya pun joint segmen ini.

Saya dah lama dah follow blog NAA. 
Hari ni baru saya like fanpage NAA. 
Dah siap juga letak banner NAA yang kat atas tu.
Segmen ni akan tamat pada tengah malam ini.

Inilah gambar atau header blog saya (untuk cik NAA promote blog saya nanti).

Ini pula link fanpage fb saya. (Nak juga fanpage dipromote...).
Siap buat entry pasal segment ni.

Terima kasih Cik Nurul Ain Ahmad sudi buat segmen ini :)

3 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segment ni
    good luck yee..

    ReplyDelete

  2. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/short-segment-by-naa.html

    ReplyDelete
  3. Salam :)
    FD singgah sini dari segmen yg sama
    http://www.fatindiana.com/2013/01/short-segmen-by-naa.html

    jemput join Topup Giveaway ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/01/topup-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *