TOLONG2... BLOG PROBLEM

As salam. Blog sy http://www.ieta.my bermasalah tak boleh di View sbb google tak jumpa blog saya dan sbb Domain Name Server error, bagaimana nak perbetulkannya? Puas dah saya godek2 tapi tak boleh juga. Tolong saya... Tqvm

Comments

  1. http://www.paly.my/2013/01/penerangan-simple-tentang-blog.html

    harap membantu :)

    ReplyDelete
  2. ni domain .my dari AsiaHost ke? bukan Ieta jer problem. Ada 2-3 blog lagi mengalami masalah yang serupa. By the way nak tanya ni? DNS Setting dah buat ke? saya rasa ada masalah pada DNS Setting kot.

    ReplyDelete
  3. Eh sorry yang tadi silap. Ieta kena buat DNS Jumper pada Connection Internet. Sila rujuk link video yang diberi di client area AsiaHost. Tak pun sila rujuk blog saya. Baru jer buat tutorial.

    ReplyDelete
  4. Dah settle, haritu tak brp nk fhm. td sy rujuk kat blog innanie. baru fhm. tqvm Mr MRie Rnie

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.