PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

TOLONG2... BLOG PROBLEM

As salam. Blog sy http://www.ieta.my bermasalah tak boleh di View sbb google tak jumpa blog saya dan sbb Domain Name Server error, bagaimana nak perbetulkannya? Puas dah saya godek2 tapi tak boleh juga. Tolong saya... Tqvm
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. http://www.paly.my/2013/01/penerangan-simple-tentang-blog.html

    harap membantu :)

    ReplyDelete
  2. ni domain .my dari AsiaHost ke? bukan Ieta jer problem. Ada 2-3 blog lagi mengalami masalah yang serupa. By the way nak tanya ni? DNS Setting dah buat ke? saya rasa ada masalah pada DNS Setting kot.

    ReplyDelete
  3. Eh sorry yang tadi silap. Ieta kena buat DNS Jumper pada Connection Internet. Sila rujuk link video yang diberi di client area AsiaHost. Tak pun sila rujuk blog saya. Baru jer buat tutorial.

    ReplyDelete
  4. Dah settle, haritu tak brp nk fhm. td sy rujuk kat blog innanie. baru fhm. tqvm Mr MRie Rnie

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *