CARI DI SINI

15 February 2013

Big Giveaway by Cikgu Fizi, Fizgraphic, EmasPutih, Duniashida & AimanCool

Petang ni, terpanggil untuk menyertai GA oleh blogger hebat berlima ini.

Big GiveAway by CikguFizi, Fizgraphic.com, Kisahemasputih.com, Duniashida.com & Aimancool.com 

Nak joint? Klik banner di atas. 
Semua syarat wajib dah selesai buat
Sponsor Bloglist ada diSINI

Saya nak tag
Cikgu Nick En. Hatimi



16 comments:

  1. terima kasih kerana tag...nanti kalau sempat sy join....

    ReplyDelete
  2. rm 300 banyak hadiah tu..huhu
    semoga menang big giveaway ni :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. jangan lupa singgah sini balik yae :)

      http://sna-aai.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgufizi-fizgraphiccom.html#.USrsOXp0hr8

      Delete
    2. Singgah... trm kasih ya sudi jengah sini :)

      Delete
  4. dari GA yang sama :)

    http://mymymushie.blogspot.com/2013/02/big-giveaway-by-cikgu-fizi-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  5. Salam.thank Q akak sebab sudi follow blog sye..btw sye pun follow blog akak jgk.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2... follow memfollow utk memberi sokongan kpd blogger lain sebagaimana yg blogger lain buat kpd akak. Terima kasih juga sudi follow blog akak :)

      Delete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *