18 February 2013

GADJET FOLLOWERS SUDAH HILANG!

Bertukar kembali kepada domain blogspot.com sebab domain .my dah tak berfungsi kepada blog ieta.
Banyak benda kena tukarkan kepada http://www.ieta-myblog.blogspot.com
Panjangnya...
Jadi... kenalah betulkan semula segala macam benda dalam blog ieta ni. 
Leceh gak kan?
Perkara pertama yang saya perasan ialah Followers gadjet telah hilang.



Bukan sahaja hilang, malah tidak boleh add langsung dah gadjet followers!
Dah lama tau nak hilang tapi tak sangka pagi ni pula terus hilang... 
Maka, tiada followers dahlah blog ieta...

Tapi jangan risau... ia diganti dengan Google+Followers
Yang mana, lebih cepat lagi mudah
Tak berapa pandai nak terangkan sebenarnya
Cubalah sendiri ya


Update :
Jadi kepada bloggers yang belum meletakkan G+ Followers lagi...
Silalah berbuat sedemikian ya
Sebab dah berapa blog pagi-pagi sefi'ie ni saya BW sambil siapkan assignment, 
Ada nama followers je
Tapi gambar-gambar followersnya hilang...

Esok-esok la sambung... dah tak larat dah... tersengguk-sengguk

Terima kasih sudi menyokong Blog ieta

Update lagi...
Godek-godek...
Ada dah la pulak gadjet followers tu...

11 comments:

  1. oooh sy pon perasan gadget follower dah dialih ke tempat 3rd party...hehe dia nak suruh guna google plus la tu....

    PS: nape dgn dot my tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la... tiba-tiba je nak view blog tgh mlm tadi tak boleh View. Nak preview pun tak boleh. Tukar kepada asal je lah... Dah hantar email kpd Asia Host tp yang menjawab minta password blog untuk trace kat mana silapnya. Saya kalau nak bagi password blog ni... maafle tak berani...
      Takpelah, at least merasa la sekejap guna .my... benda free melalui GA... Mybe blog sy tak serasi la tu... hehe... Tunggulah 1 day sy beli gak domain sendiri. Wat ms ni, blogspot.com je lah

      Delete
    2. aduh teruknya support asiahost...mana boleh mintak password org suka2 camtu je....

      Delete
    3. tulah saya hairan juga tu. Takpelah, benda dah lepas, usah dikenang (memang takmo kenang dah pun...)beberapa minggu blog problem. Ujian...

      Delete
  2. mksud ieta nnti blog follower akan dtukar ke google+ follower, gitu? stahu paly bende ni dah bertahun dah tapi tak tukar2 dan ade yg ckp mmg tak buat mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada dah Paly, kak godek2 pg smlm ada balik dah. Maybe ada org cuba lagi nak hack blog picisan akak ni kot

      Delete
  3. syg jugak ye kak ble tukar blogspot smula.. Pas2 follower tu hilang semua lar ye?
    Akak aien nk tanya apa mksd komen akak
    Blog terbaik dlm blog cikgu Fizi tu... chayyalah!.. Maaf lar aien ni pending skit..hehe..

    ReplyDelete
  4. sy pn mcm malas nk gune .my tu huhu.. hr tu tiba2 xleh tgk hemm sbr jelaa.skg gune blogspot gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pengalaman... blogspot.com gak terbaik buat masa ni. Ada rezqi, boleh beli domain sendiri

      Delete
  5. Pretty great post. I just stumbled upon your weblog and wanted to mention that I have truly
    enjmoyed browsing your blog posts.After all I will be
    subscribing on your rss feed and I hope you write again very soon!

    my page :: cucak ijo umbaran

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?