PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

GADJET FOLLOWERS SUDAH HILANG!

Bertukar kembali kepada domain blogspot.com sebab domain .my dah tak berfungsi kepada blog ieta.
Banyak benda kena tukarkan kepada http://www.ieta-myblog.blogspot.com
Panjangnya...
Jadi... kenalah betulkan semula segala macam benda dalam blog ieta ni. 
Leceh gak kan?
Perkara pertama yang saya perasan ialah Followers gadjet telah hilang.



Bukan sahaja hilang, malah tidak boleh add langsung dah gadjet followers!
Dah lama tau nak hilang tapi tak sangka pagi ni pula terus hilang... 
Maka, tiada followers dahlah blog ieta...

Tapi jangan risau... ia diganti dengan Google+Followers
Yang mana, lebih cepat lagi mudah
Tak berapa pandai nak terangkan sebenarnya
Cubalah sendiri ya


Update :
Jadi kepada bloggers yang belum meletakkan G+ Followers lagi...
Silalah berbuat sedemikian ya
Sebab dah berapa blog pagi-pagi sefi'ie ni saya BW sambil siapkan assignment, 
Ada nama followers je
Tapi gambar-gambar followersnya hilang...

Esok-esok la sambung... dah tak larat dah... tersengguk-sengguk

Terima kasih sudi menyokong Blog ieta

Update lagi...
Godek-godek...
Ada dah la pulak gadjet followers tu...

SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. oooh sy pon perasan gadget follower dah dialih ke tempat 3rd party...hehe dia nak suruh guna google plus la tu....

    PS: nape dgn dot my tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tau la... tiba-tiba je nak view blog tgh mlm tadi tak boleh View. Nak preview pun tak boleh. Tukar kepada asal je lah... Dah hantar email kpd Asia Host tp yang menjawab minta password blog untuk trace kat mana silapnya. Saya kalau nak bagi password blog ni... maafle tak berani...
      Takpelah, at least merasa la sekejap guna .my... benda free melalui GA... Mybe blog sy tak serasi la tu... hehe... Tunggulah 1 day sy beli gak domain sendiri. Wat ms ni, blogspot.com je lah

      Delete
    2. aduh teruknya support asiahost...mana boleh mintak password org suka2 camtu je....

      Delete
    3. tulah saya hairan juga tu. Takpelah, benda dah lepas, usah dikenang (memang takmo kenang dah pun...)beberapa minggu blog problem. Ujian...

      Delete
  2. mksud ieta nnti blog follower akan dtukar ke google+ follower, gitu? stahu paly bende ni dah bertahun dah tapi tak tukar2 dan ade yg ckp mmg tak buat mcm tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah ada dah Paly, kak godek2 pg smlm ada balik dah. Maybe ada org cuba lagi nak hack blog picisan akak ni kot

      Delete
  3. syg jugak ye kak ble tukar blogspot smula.. Pas2 follower tu hilang semua lar ye?
    Akak aien nk tanya apa mksd komen akak
    Blog terbaik dlm blog cikgu Fizi tu... chayyalah!.. Maaf lar aien ni pending skit..hehe..

    ReplyDelete
  4. sy pn mcm malas nk gune .my tu huhu.. hr tu tiba2 xleh tgk hemm sbr jelaa.skg gune blogspot gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah pengalaman... blogspot.com gak terbaik buat masa ni. Ada rezqi, boleh beli domain sendiri

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *