27 February 2013

NUFFNANGKU SAYANG

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Malu sebenarnya nak postkan entri ni. Tapi... takpelah, buat semangat...

Pernah dah buat entri tentang NUFFNANGS. Tak adalah nak kisah sangat kan.
Sebab niat berblogging hanyalah 1, berkongsi pendapat, ilmu dan cerita.
Tadi, baru je meninjau dari blogger hebat Cik Shida bagaimana nak dapat BE dari Nuffnangs. Baru je nak mencuba buat tips yang diberi. Masa buka dan belek akaun Nuffnangs, Tarra...

Nuffnang, PV melonjak melalui Nuffnang, RM0.25
PV BLOG ieta

RM0.25 aje? Itupun nak kecoh... ingatkan RM250.00. Janganla gelakkan saya... Huhu...

Dari mana ek dapat banyak tu?
Belek punya belek, dari sini rupanya...
NUFFNANG, COST PER CLICK BLOG IETA
COST PER CLICK BLOG IETA

Apanya yang teruja sangat ek dengan RM0.25 tu? Teruja la... sebab inilah pertama kali masyuk... even sedikit, pasti lama-lama jadi membukit. Betul tak?

Blogging memang best, biar lambat masyuk, takpe... teruskan berblogging.
Ada rezqi, adalah tu.

Terima kasih kepada Cik +Mar Haini Abdul Rahim yang sudi klik singgah ke BLOG IETA.
Terima kasih juga kepada blogger berempat di bawah yang rajin meninjau BLOG IETA

NUFFNANG, PAGE VIEWER BLOG IETA
PAGE VIEWER BLOG IETA

6 comments:

  1. erks...saya ke? ^_^... ala kak...memang kalau ada kesempatan dah jadi rutin dah datang sini... ok2 saya click iklan nuff akak ek untuk pagi ni.... ^_^

    ReplyDelete
  2. slow2 kayuh lama2 dri 0.25 tu kan jadi rm250 la...huhu. diri ini blum pernah merasa BE. jelez dgn yg ada 3,4 BE dlm sbulan. wuuuuwuuu :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, tak sangka sangat. walau 25sen, cukup besar maknanya bagi saya sebab itu utk tabungan sikit2 buat ank2 sy

      Delete
  3. ohh sy ke yg klik kak ? haha baiklah pasni datang saya akan kik dgn gigih lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni, akak pun tak segan silu dah dan menggigihkan diri nk klik2 org lain termasuk cik Mar pnye nuff. Bantu membantu sesama rakan blogger. hehe

      Delete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?