CARI DI SINI

27 February 2013

NUFFNANGKU SAYANG

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Malu sebenarnya nak postkan entri ni. Tapi... takpelah, buat semangat...

Pernah dah buat entri tentang NUFFNANGS. Tak adalah nak kisah sangat kan.
Sebab niat berblogging hanyalah 1, berkongsi pendapat, ilmu dan cerita.
Tadi, baru je meninjau dari blogger hebat Cik Shida bagaimana nak dapat BE dari Nuffnangs. Baru je nak mencuba buat tips yang diberi. Masa buka dan belek akaun Nuffnangs, Tarra...

Nuffnang, PV melonjak melalui Nuffnang, RM0.25
PV BLOG ieta

RM0.25 aje? Itupun nak kecoh... ingatkan RM250.00. Janganla gelakkan saya... Huhu...

Dari mana ek dapat banyak tu?
Belek punya belek, dari sini rupanya...
NUFFNANG, COST PER CLICK BLOG IETA
COST PER CLICK BLOG IETA

Apanya yang teruja sangat ek dengan RM0.25 tu? Teruja la... sebab inilah pertama kali masyuk... even sedikit, pasti lama-lama jadi membukit. Betul tak?

Blogging memang best, biar lambat masyuk, takpe... teruskan berblogging.
Ada rezqi, adalah tu.

Terima kasih kepada Cik +Mar Haini Abdul Rahim yang sudi klik singgah ke BLOG IETA.
Terima kasih juga kepada blogger berempat di bawah yang rajin meninjau BLOG IETA

NUFFNANG, PAGE VIEWER BLOG IETA
PAGE VIEWER BLOG IETA

6 comments:

  1. erks...saya ke? ^_^... ala kak...memang kalau ada kesempatan dah jadi rutin dah datang sini... ok2 saya click iklan nuff akak ek untuk pagi ni.... ^_^

    ReplyDelete
  2. slow2 kayuh lama2 dri 0.25 tu kan jadi rm250 la...huhu. diri ini blum pernah merasa BE. jelez dgn yg ada 3,4 BE dlm sbulan. wuuuuwuuu :'(

    ReplyDelete
  3. ohh sy ke yg klik kak ? haha baiklah pasni datang saya akan kik dgn gigih lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni, akak pun tak segan silu dah dan menggigihkan diri nk klik2 org lain termasuk cik Mar pnye nuff. Bantu membantu sesama rakan blogger. hehe

      Delete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *