PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

NUFFNANGKU SAYANG

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Malu sebenarnya nak postkan entri ni. Tapi... takpelah, buat semangat...

Pernah dah buat entri tentang NUFFNANGS. Tak adalah nak kisah sangat kan.
Sebab niat berblogging hanyalah 1, berkongsi pendapat, ilmu dan cerita.
Tadi, baru je meninjau dari blogger hebat Cik Shida bagaimana nak dapat BE dari Nuffnangs. Baru je nak mencuba buat tips yang diberi. Masa buka dan belek akaun Nuffnangs, Tarra...

Nuffnang, PV melonjak melalui Nuffnang, RM0.25
PV BLOG ieta

RM0.25 aje? Itupun nak kecoh... ingatkan RM250.00. Janganla gelakkan saya... Huhu...

Dari mana ek dapat banyak tu?
Belek punya belek, dari sini rupanya...
NUFFNANG, COST PER CLICK BLOG IETA
COST PER CLICK BLOG IETA

Apanya yang teruja sangat ek dengan RM0.25 tu? Teruja la... sebab inilah pertama kali masyuk... even sedikit, pasti lama-lama jadi membukit. Betul tak?

Blogging memang best, biar lambat masyuk, takpe... teruskan berblogging.
Ada rezqi, adalah tu.

Terima kasih kepada Cik +Mar Haini Abdul Rahim yang sudi klik singgah ke BLOG IETA.
Terima kasih juga kepada blogger berempat di bawah yang rajin meninjau BLOG IETA

NUFFNANG, PAGE VIEWER BLOG IETA
PAGE VIEWER BLOG IETA

SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. erks...saya ke? ^_^... ala kak...memang kalau ada kesempatan dah jadi rutin dah datang sini... ok2 saya click iklan nuff akak ek untuk pagi ni.... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... akak pun dh jd rutin gak bw blog Farah dan yg 3 org lagi tu. Terima kasih Farah ^_^

      Delete
  2. slow2 kayuh lama2 dri 0.25 tu kan jadi rm250 la...huhu. diri ini blum pernah merasa BE. jelez dgn yg ada 3,4 BE dlm sbulan. wuuuuwuuu :'(

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la, tak sangka sangat. walau 25sen, cukup besar maknanya bagi saya sebab itu utk tabungan sikit2 buat ank2 sy

      Delete
  3. ohh sy ke yg klik kak ? haha baiklah pasni datang saya akan kik dgn gigih lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni, akak pun tak segan silu dah dan menggigihkan diri nk klik2 org lain termasuk cik Mar pnye nuff. Bantu membantu sesama rakan blogger. hehe

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *