Segmen Free Header + Review Blog by NFH

Selalu terjumpa segmen2 tertarik dihati yang last2 minute dah nak tamat tempoh... 
Joint je la...
Tuah ayam nampak di kaki
Tuah aku... siapa yang tahu...?
Kan3.... hehe...
Sape nak joint, sila klik banner di bawah (ada masa lagi ni...)

TAMAT JAM 9 MALAM (2/2/2013)

Comments

  1. good luck!

    salam dari http://farsyawidodo.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  2. dtg dari segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html..done follow

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen y sama :)
    done follow awak #
    hope sudi follow back >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.