02 February 2013

Segmen Free Header + Review Blog by NFH

Selalu terjumpa segmen2 tertarik dihati yang last2 minute dah nak tamat tempoh... 
Joint je la...
Tuah ayam nampak di kaki
Tuah aku... siapa yang tahu...?
Kan3.... hehe...
Sape nak joint, sila klik banner di bawah (ada masa lagi ni...)

TAMAT JAM 9 MALAM (2/2/2013)

8 comments:

  1. good luck!

    salam dari http://farsyawidodo.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  2. dtg dari segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html..done follow

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen y sama :)
    done follow awak #
    hope sudi follow back >.<

    http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/02/segmen-free-header-review-blog-by-nfh.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?