05 February 2013

Segmen Naikkan Trafik Blog Sampai BOOOMM!!!

Teringin jugalah...





Nak joint? Klik je banner di atas
Selamat menjejak kaki ke blog blogger lain dan follow semuanya.
Selamat berkenalan dari saya ieta :)

4 comments:

  1. selamat bersegmen cik ta... eh...blog dah bertukar wajah... vah vah vah... i loikee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... jemu style lm. tukar bg lain sikit tp tak menjadi2 sgt lg ni :)

      Delete
  2. Assalamualaikum..singgah sini dari segmen yg sama.Happy Blogging =)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?