08 February 2013

Uji Kelajuan Laman Web Blog ieta di Website Speed Test - iWEBTOOL.com

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ

Asik2 timbang blog. 
Ye lah kan... sejak bertukar rupa wajah blog ni, tak pernah lagi timbang blog nih. 
So, hari ni saje je lah kan, nak timbangkan blog nih. 
Berat tuan punya badan, toksah cakapla... makan tak lalu dalam pantang nih
(baca ENTRI NI)
tapi... macam tu jugak le... he... 

Hah, nilah keputusan timbang blog ini

Saiznya besar gak tu memang berat... Masa loading 3.65, macam  lambat... je Memang lambat.
Keseluruhan kelajuan blog akak nih... 0.01 second.
Okay ke tak tu? Memang tak ok. 
Ada yang nak kena buang ni...
Apa ntah...
Mehle bagi cadangan dalam SEGMEN ini...

Nak timbang gak ke blog anda? Sila ke sini SINI

Ini ENTRI SEMALAM. Pehtu, sudi-sudikanlah join SEGMEN ini ya. Tqvm :)

Sori la... hari ni tak pandai nak guna ayat yang skema...
Pehtunya, tak habis-habis promote blog & entri sendiri kan3?

3 comments:

  1. hmmm... agak besar tu size nya kak ieta. boleh dikuruskan lagi ni... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu... sambil2an siapkan assignment & dgn baby, sambil2an juga edit lagi blog ni

      Delete
  2. saya punya pun agak berat juga... hu hu hu..

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.
2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *