PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

AKTIVITI SABTU HINGGA ISNIN

As salam
Hari ni daku nak cerita tentang aktiviti daku seperti berikut :
SABTU 22/3/2013
Aktiviti Hari Ini : 
10.30-11.30 pagi : Belajar subjek Sains Kuantitatif Asas dengan Mr. Ven di Ilmu Studio utk exam pada 26haribulan ni. 
12.00 tengahari : Balik rumah belek-belek baby jap.
1.00 petang : Pergi kenduri kawan sekolah rendah, Shahrul Hazwan bin Bakar di Ampang. Kemudian lepak sekejap di rumah abah.
5.30 petang : Balik, belek-belek baby lagi than kemaskini fail subjek Teknologi Pengajaran dan Pengukuran untuk exam 31hb ni. 
8.00 malam : Panaskan ap-apa yg patut, makan. 
8.45 hingga 10.15 malam : Sambung tanda kertas Ujian Prestasi 1, Bahasa Arab darjah 3.
AHAD 23/3/2013
Rehat dari segala kertas dan hal-hal lain kecuali urusan rumahtangga dan membelek-belek baby ke 5 ku yang baru 2 bulan 10 hari.
ISNIN 25/3/2013
8.00 pagi : Bersiap sedia ke kedai membeli makanan untuk diri sendiri, encik suami & anak sulung(beli ja...). Sementara encik suami menghantar anak-anak ke rumah pengasuh.
9.00 pagi : Dalam dewan PSZ, UTM, menjawab soalan peperiksaan subjek Pengukuran dan Penilaian Dalam Bilik Darjah (eh, iya ke subjek tu tajuk macam tu?) haha... tadi ingat, dah balik lupa nama penuh subjek. Memang daku kini kuat pelupa...
10.30 pagi : Bergegas ke sekolah untuk belajar subjek Sains Kuantitatif Asas (periksa esok) dengan Mr. Ven. Ada seorang rakan sudah sedia ada belajar.
11.30 pagi : Sambung tanda kertas Ujian Prestasi 1, Bahasa Arab darjah 3. 2 kelas sahaja hari ni nak siapkan.
Sekarang 2.25 petang, baru siapkan entri untuk hari ini. Hehe...
Sorry, takde gambar. 
Baca je le ya? (Ada ke orang nak baca entri ni?)
^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ 



Nota : Sehingga selesai peperiksaan pada 31/3/203 dan sehingga selesai tanda kertas-kertas Ujian murid-murid, maaf tidak sempat berblogwalking sepenuhnya.
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. Jangan tension-tension. Hidup biar ceria, barulah produktif! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tension. Sentiasa ceria ^__^ ni sambil tanda kertas & tersenyum... hehe

      Delete
  2. wah mmg buzy tu...apa2 pun semoga semuanya lancar dan dipermudahkan urusan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak mengeluh, cuma nak buat entri apa tak tau, tu yg wat entri ttg aktiviti harian tu. hehe... Mudah2an semuanya dipermudahkan ^__^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *