PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. Wah! banyak jugak tu... Dah pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bleh pakai... guna je utk beli buku.... hehe... Yg baucer AEON tu utk anak2. Sume rezqi yg dpt adalah utk anak2, akak ni menumpang je. Kerja utk anak2. Alhamdulillah. Terima kasih Erin (Cik ke encik ni) sudi singgah lagi

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah... Baucer buku tu mmg sangka tp yg baucer gift tu la tak sangka sgt2

      Delete
  3. Alhamdulillah..boleh belanje yaya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah... nnt pm akak Yaya dok mn ^_^

      Delete
  4. hihi bolehlah belanja sy buku sketul dua :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi, boleh Cik +Mar Haini Abdul Rahim. Insha Allah...

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *