12 March 2013

BLOGWALKING LAGI...


Mula-mula buka blog, terus menjawab komen-komen yang masuk, kemudian blogwalking ke Pn. Noormala Shahar dan blog ke 2 nya. Banyak info terdapat di dalam ke dua-dua blog beliau.

Terlihat review dari blogger comel cik Adilah Asari tentang blog ieta. Tersenyum meleret saya. hehe... suka sesangat... Terima kasih cik +Adilah Asari  yang membuatkan saya tersenyum suka bila buka blog pagi-pagi harini.

Kemudian saya baca Pure marine collagen dari blog +Ahsfantasy Ryu. Bagus rupanya collagen ni. Pagi-pagi ni lihat collagen tu pun terliur. Alahai...

Di blog Nieyxzha baru saya tahu boleh tonton online siaran astro rupanya... haish... orang ramai dah tahu, saya hari ni baru tahu. Sila jangan gelakkan saya. Thanks info tentang collagen tu ya cik +Nieyxzha Hassan.

Sambil-sambil tu, saya blogwalking juga blog blogger yang meninggalkan jejak di chatbox saya. Antaranya blogger hebat encik Is. Pelbagai kisah dalam blog beliau. Yang saya tertarik, kisah dan pemandangan flat tempat tinggal beliau. Thanks sudi singgah-singgah dan klik-klik ya en. +Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah

Sebentar tadi, saya jumpa lagi TIPS blogwalking dari  SissYira. Nak tahu, jom singgah SINI

Jom blogwalking ke blog mereka di atas semua. Ada orang tanya, untung ke promote blogger lain ni? jawabnya.... bukan keuntungan yang saya cari tapi kepuasan saya membuat entri yang saya cari. Jadi... sukahati...

Ish, kalau nak cerita semua, tak siap pula entri lain pagi ni kan...?

Hapdate : Tak ingat dulu pernah buat  ENTRI YANG SAMA cuma cara sahaja berbeza

13 comments:

  1. kita promote blog blogger lain dapat buat dia merasa dihargai itu juga sebagai tanda penghargaan kita sebagai sahabat blogger :)
    tak rugi pun la kan kakak :)

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum, alamak, is di tag dlam entri. Terharunyer, terima kasih kerana sudi gak mention blog is walau sekadar blog santai. Sebenarnya promote blog orang nie pun boleh untung gak sebab anagram google skang pun akan cari related backlink dalam blog kita. Contoh nak cari redmummydotcom kita ada include redmummy dlam blog so SERP Google pun akan include blog kita gak dalam list tu sekali.

    ReplyDelete
  3. hehehe..no hal...ada ramai lagi yang tak tau...tp nieza takde inform pasal collagen ..ngeee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. o, jadi mungkin secara tidak langsung akak telah mempromote collagen tu dalam blog akak ni ya? 1day nak cuba juga makan collagen tu ^_^

      Delete
  4. terima kasih kerana sudi ke blog saya..

    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
  5. Saya pun tengah cuba-cuba blogwalking ni. Sudi-sudikan ke blog saya pula. Terima kasih. Oh! ya, menarik blog ini. Colorful dan byk info yang bagus-bagus.

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?