PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BLOGWALKING LAGI...


Mula-mula buka blog, terus menjawab komen-komen yang masuk, kemudian blogwalking ke Pn. Noormala Shahar dan blog ke 2 nya. Banyak info terdapat di dalam ke dua-dua blog beliau.

Terlihat review dari blogger comel cik Adilah Asari tentang blog ieta. Tersenyum meleret saya. hehe... suka sesangat... Terima kasih cik +Adilah Asari  yang membuatkan saya tersenyum suka bila buka blog pagi-pagi harini.

Kemudian saya baca Pure marine collagen dari blog +Ahsfantasy Ryu. Bagus rupanya collagen ni. Pagi-pagi ni lihat collagen tu pun terliur. Alahai...

Di blog Nieyxzha baru saya tahu boleh tonton online siaran astro rupanya... haish... orang ramai dah tahu, saya hari ni baru tahu. Sila jangan gelakkan saya. Thanks info tentang collagen tu ya cik +Nieyxzha Hassan.

Sambil-sambil tu, saya blogwalking juga blog blogger yang meninggalkan jejak di chatbox saya. Antaranya blogger hebat encik Is. Pelbagai kisah dalam blog beliau. Yang saya tertarik, kisah dan pemandangan flat tempat tinggal beliau. Thanks sudi singgah-singgah dan klik-klik ya en. +Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah

Sebentar tadi, saya jumpa lagi TIPS blogwalking dari  SissYira. Nak tahu, jom singgah SINI

Jom blogwalking ke blog mereka di atas semua. Ada orang tanya, untung ke promote blogger lain ni? jawabnya.... bukan keuntungan yang saya cari tapi kepuasan saya membuat entri yang saya cari. Jadi... sukahati...

Ish, kalau nak cerita semua, tak siap pula entri lain pagi ni kan...?

Hapdate : Tak ingat dulu pernah buat  ENTRI YANG SAMA cuma cara sahaja berbeza
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 orang yang sudi komen:

  1. kita promote blog blogger lain dapat buat dia merasa dihargai itu juga sebagai tanda penghargaan kita sebagai sahabat blogger :)
    tak rugi pun la kan kakak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3... takmau jadi blogger yg kedekut penghargaan

      Delete
  2. Assalammualaikum, alamak, is di tag dlam entri. Terharunyer, terima kasih kerana sudi gak mention blog is walau sekadar blog santai. Sebenarnya promote blog orang nie pun boleh untung gak sebab anagram google skang pun akan cari related backlink dalam blog kita. Contoh nak cari redmummydotcom kita ada include redmummy dlam blog so SERP Google pun akan include blog kita gak dalam list tu sekali.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wa... baguslah en. Is ni, siap bagi tips blogging. Terima kasih ya ^_^

      Delete
  3. hehehe..no hal...ada ramai lagi yang tak tau...tp nieza takde inform pasal collagen ..ngeee ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. o, jadi mungkin secara tidak langsung akak telah mempromote collagen tu dalam blog akak ni ya? 1day nak cuba juga makan collagen tu ^_^

      Delete
  4. terima kasih kerana sudi ke blog saya..

    http://www.noormalashahar.blogspot.com

    http://www.noormalashahar.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama. Terima kasih juga sudi ke blog saya ^_^

      Delete
  5. Saya pun tengah cuba-cuba blogwalking ni. Sudi-sudikan ke blog saya pula. Terima kasih. Oh! ya, menarik blog ini. Colorful dan byk info yang bagus-bagus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih cik Erin sudi bw ke sini ^_^

      Delete
    2. Cik ke encik? blogwalking td, tengok blog My lego land pemiliknya lelaki. Musykil2... konfius suda... ^_^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *