CARI DI SINI

04 March 2013

CARA MUDAH BLOGWALKING

As salam

Harini nak cerita cara mudah blogwalking.

Pergi je kat Google+ anda di kanan hujung


Mudahkan? G+ memang best

10 comments:

  1. saya blogwalking ikut apa yang appear dulu dalam G+ dan juga reading list dan juga siapa2 yang comment... tapi yang pastinya kalau berkesempatan pasti saya singgah semua kak... hu hu hu...

    ReplyDelete
  2. hehe betul2 g+ sgt sinonim ngn blogger :)
    tp sy slalu bw dr org yg komen & yg ade kt bloglist br pegi g+ hehe ^^

    ReplyDelete
  3. err, nak lagi senang cuma klik butang HOME yang terletak di panel belah kiri atas...

    ReplyDelete
  4. Ltd time nak BW coz broadband limit...nway thanks ieta ziarah blog santai ya...dtg lagi tau..anyway kita try to ziarah kawan-kawan yang tinggalkan komen while the limit is still ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu sy guna broadband Celcom tp sll overlimit coz anak2 kerap tgk kartun n cerita P.Ramlee by you tube. Sampai nk buat assignment pun susah. So skrg guna Unifi, segalanya mudah. Alhamdulillah. In sha Allah ada kelapangan sy singgah lg :)

      Delete
  5. Good Info ni, Tq Cikgu Ieta

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *