PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

CARA MUDAH BLOGWALKING

As salam

Harini nak cerita cara mudah blogwalking.

Pergi je kat Google+ anda di kanan hujung


Mudahkan? G+ memang best

SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

10 orang yang sudi komen:

  1. saya blogwalking ikut apa yang appear dulu dalam G+ dan juga reading list dan juga siapa2 yang comment... tapi yang pastinya kalau berkesempatan pasti saya singgah semua kak... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali tersalah beri link da... terlink kpd G+ sendiri direct.... Wat malu je akak ni he2.. (sebenarnya cara kita sama)

      Delete
  2. hehe betul2 g+ sgt sinonim ngn blogger :)
    tp sy slalu bw dr org yg komen & yg ade kt bloglist br pegi g+ hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya sm je cara Cik Mar ngan akak. Cuma ms buat entri ni, akak baru terjumpa n tahu caranya. Terus buat entri ni. Hehe

      Delete
  3. err, nak lagi senang cuma klik butang HOME yang terletak di panel belah kiri atas...

    ReplyDelete
    Replies
    1. O... bagus ni, ilmu baru :) Thanks encik kopi

      Delete
  4. Ltd time nak BW coz broadband limit...nway thanks ieta ziarah blog santai ya...dtg lagi tau..anyway kita try to ziarah kawan-kawan yang tinggalkan komen while the limit is still ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu sy guna broadband Celcom tp sll overlimit coz anak2 kerap tgk kartun n cerita P.Ramlee by you tube. Sampai nk buat assignment pun susah. So skrg guna Unifi, segalanya mudah. Alhamdulillah. In sha Allah ada kelapangan sy singgah lg :)

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *