04 March 2013

CARA MUDAH BLOGWALKING

As salam

Harini nak cerita cara mudah blogwalking.

Pergi je kat Google+ anda di kanan hujung


Mudahkan? G+ memang best

10 comments:

  1. saya blogwalking ikut apa yang appear dulu dalam G+ dan juga reading list dan juga siapa2 yang comment... tapi yang pastinya kalau berkesempatan pasti saya singgah semua kak... hu hu hu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali tersalah beri link da... terlink kpd G+ sendiri direct.... Wat malu je akak ni he2.. (sebenarnya cara kita sama)

      Delete
  2. hehe betul2 g+ sgt sinonim ngn blogger :)
    tp sy slalu bw dr org yg komen & yg ade kt bloglist br pegi g+ hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya sm je cara Cik Mar ngan akak. Cuma ms buat entri ni, akak baru terjumpa n tahu caranya. Terus buat entri ni. Hehe

      Delete
  3. err, nak lagi senang cuma klik butang HOME yang terletak di panel belah kiri atas...

    ReplyDelete
  4. Ltd time nak BW coz broadband limit...nway thanks ieta ziarah blog santai ya...dtg lagi tau..anyway kita try to ziarah kawan-kawan yang tinggalkan komen while the limit is still ok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu sy guna broadband Celcom tp sll overlimit coz anak2 kerap tgk kartun n cerita P.Ramlee by you tube. Sampai nk buat assignment pun susah. So skrg guna Unifi, segalanya mudah. Alhamdulillah. In sha Allah ada kelapangan sy singgah lg :)

      Delete
  5. Good Info ni, Tq Cikgu Ieta

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?