PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

DALAM KOTAK FIKIRANKU...

As salam

kredit untuk encik google
Dalam kotak fikiranku... 
Bermacam-macam idea sedang bercelaru... 
Untuk ku taipkan dalam entri blogku. 
Walau apapun, ku terjemahkannya satu persatu. 
Apa sahaja dalam kotak akal fikiranku. 
Oh blogku, kini hari-hari kau menggamitku, 
untuk ku taip entriku ke dalam blogku. 
Walau tak sehebat mana entriku, 
ku tetap meneruskan penulisan dalam blogku...
Mengapa blogging menjadi pilihanku
Kerana blogger kini menjadi kerjaya sambilanku
Lebih-lebih lagi setelah mendapat sedikit walau tak banyak dari Nuffnangku
Ia menjadi pencetus semangat untuk meneruskan blogger sebagai kerjayaku
Bersyukurku kepada Allah yang satu
Kerana menemukanku kepada penyelesaian yang buntu
Menjadikan blogger sebagai kerjaya sambilanku
Terima kasih semua yang memberi semangat buatku
Untuk meneruskan kerjaya sambilanku

Nukilan : Ieta Mat Saad
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 orang yang sudi komen:

  1. satu dua tiga ribu
    nice entri ni cikgu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... kadangkala, dlm otak ada je idea nak dikeluarkan. Blog memang satu tempat untuk meluahkannya. Tak kisah orang baca atau tidak, janji dikeluarkan. Terima kasih Yaya ^_^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *