PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Kisah header Blog ieta

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكَاتُه

Nak cerita tentang header Blog ieta
Header pertama masa mula timbul minat untuk berblogging


Header ke 2

Header ke 3

Header ke 4 dengan tulisan merah dan berbunga atas bawah

Header ke 5 masih mengekalkan bunga dan tulisan yang sama cuma warna tulisan sedikit gelap

Header ke 6, title blog dibesarkan dengan tulisan berwarna merah cerah

Header ke 7, sekejap sahaja guna



Header ke 8, semua header ni direka sendiri

Sebab header masih tak center dan macam tak menarik sahaja, kebetulan ternampak satu segmen utk header dari blogger NORATIQAH BINTI ADIB terus minta. Dapat free header di bawah


Rasa muda je dengan header yang baru ni. Hehe...
Tapi tak center gak la... Puas dah godek-godek coding, tapi macamtu juga.... huhu...




SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. wah banyak tukar header ea Ieta, pcl sendiri pn dh x ingat berapa kali tukar...tp yg memula tu masih ada dlm simpanan...

    ieta , terbaiklah blh design header blog sendiri. puas hati.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tu memanglah boleh PCL tapi tak bleh nak center.... huhuhu... jenuh dah godek2 tp tak menjadi2 lagi

      Delete
    2. Menarik tp takleh center.... hehe

      Delete
  2. taktau la kalau guna tutorial ni boleh centerkan header blog ieta ni atau tak...tapi boleh try kot...
    http://www.mizruha.com/2012/11/tutorial-centerkan-header.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cuba tp still tak menjadi juga... :(

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *