Kisah header Blog ieta

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكَاتُه

Nak cerita tentang header Blog ieta
Header pertama masa mula timbul minat untuk berblogging


Header ke 2

Header ke 3

Header ke 4 dengan tulisan merah dan berbunga atas bawah

Header ke 5 masih mengekalkan bunga dan tulisan yang sama cuma warna tulisan sedikit gelap

Header ke 6, title blog dibesarkan dengan tulisan berwarna merah cerah

Header ke 7, sekejap sahaja guna



Header ke 8, semua header ni direka sendiri

Sebab header masih tak center dan macam tak menarik sahaja, kebetulan ternampak satu segmen utk header dari blogger NORATIQAH BINTI ADIB terus minta. Dapat free header di bawah


Rasa muda je dengan header yang baru ni. Hehe...
Tapi tak center gak la... Puas dah godek-godek coding, tapi macamtu juga.... huhu...




Comments

  1. wah banyak tukar header ea Ieta, pcl sendiri pn dh x ingat berapa kali tukar...tp yg memula tu masih ada dlm simpanan...

    ieta , terbaiklah blh design header blog sendiri. puas hati.

    ReplyDelete
  2. taktau la kalau guna tutorial ni boleh centerkan header blog ieta ni atau tak...tapi boleh try kot...
    http://www.mizruha.com/2012/11/tutorial-centerkan-header.html

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.