PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Mini Giveaway By IeZwa RazK

As salam. 
Terima kasih cik Iezwa Razk sebab sudi jemput akak join GA ni. Terima kasih sesangat. Semua syarat dah akak turuti dengan rela hati sebab hadiahnya semuanya bermanfaat ^_^. Honestly, akak kagum tengok semua tukang sponsor termasuk cik Iezwa Razk followernya ramai. Tahniah kepada semua sponsor dan tuan punya GA, cik Iezwa Razk

Nak join? Klik je banner di atas tu ya ^_^

One day, akak pun bercadang nak buat mini GA sebegini. Susahkan nak buat mini GA sebegini, even mini?
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. jogging ke sini dalam segmen yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi berjogging ke sini :)

      Delete
  2. Datang jalan2 sini..
    http://nazwww.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  3. hye
    dtg singgah dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  4. Salam Alaik :) saya kawan GA awak.

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    Lets visit and follow me :)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *