08 March 2013

Mini Giveaway By IeZwa RazK

As salam. 
Terima kasih cik Iezwa Razk sebab sudi jemput akak join GA ni. Terima kasih sesangat. Semua syarat dah akak turuti dengan rela hati sebab hadiahnya semuanya bermanfaat ^_^. Honestly, akak kagum tengok semua tukang sponsor termasuk cik Iezwa Razk followernya ramai. Tahniah kepada semua sponsor dan tuan punya GA, cik Iezwa Razk

Nak join? Klik je banner di atas tu ya ^_^

One day, akak pun bercadang nak buat mini GA sebegini. Susahkan nak buat mini GA sebegini, even mini?

8 comments:

  1. jogging ke sini dalam segmen yang sama :)
    http://shuhaidasaad.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  2. Datang jalan2 sini..
    http://nazwww.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  3. hye
    dtg singgah dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    ReplyDelete
  4. Salam Alaik :) saya kawan GA awak.

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-by-iezwa-razk.html

    Lets visit and follow me :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?