CARI DI SINI

09 March 2013

mmmmmmmmmmmm.........................

As salam

Tegur salah, tak tegur salah
Jadi semua serba salah


SUMBER

Cuba bawa-bawa bertenang...


SUMBER

buruknye headerku... huhu...

4 comments:

  1. ishh budak2 zaman skrg terlalu dimanjakan sgt..kalo dulu kena pkul sikit gn cikgu xdenya nak ngadu2 kat mak, sbb kte yg salah kan, kalo ngadu nnt mak plak yg mrh kte, tp bdk2 zaman skrg terbalik kuang plak..huhu..

    ReplyDelete
  2. Salam.

    Perghh, masing2 nak menang - parents n teachers.

    Yang penting, jangan anak2 jdi mangsa.

    #waaaa..blog akk dah berubah..cantik :) ni mesti gigih renovate ni,hehehe ^_^

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *