PENGENALAN RINGKAS

Blog Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog Kisah Cikgu ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup juga tips, tutorial blog dan pelbagai lagi panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca.

Terima kasih Follow Instagram Cikgu iEta dan Subscribe Channel Telegram Cikgu iEta dan sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai.

mmmmmmmmmmmm.........................

As salam

Tegur salah, tak tegur salah
Jadi semua serba salah


SUMBER

Cuba bawa-bawa bertenang...


SUMBER

buruknye headerku... huhu...
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. ishh budak2 zaman skrg terlalu dimanjakan sgt..kalo dulu kena pkul sikit gn cikgu xdenya nak ngadu2 kat mak, sbb kte yg salah kan, kalo ngadu nnt mak plak yg mrh kte, tp bdk2 zaman skrg terbalik kuang plak..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, saya pun sama macamtu. kalau ngadu, siapla, kena marah balik dgn parents. Terima kasih sudi singgah sini ^_^

      Delete
  2. Salam.

    Perghh, masing2 nak menang - parents n teachers.

    Yang penting, jangan anak2 jdi mangsa.

    #waaaa..blog akk dah berubah..cantik :) ni mesti gigih renovate ni,hehehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam. Dah tak cantik balik dah... terpadam codingnya... ni sedang menggigihkan diri utk cantikkan balik. huhu...

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *