CARI DI SINI

09 March 2013

mmmmmmmmmmmm.........................

As salam

Tegur salah, tak tegur salah
Jadi semua serba salah


SUMBER

Cuba bawa-bawa bertenang...


SUMBER

buruknye headerku... huhu...

4 comments:

  1. ishh budak2 zaman skrg terlalu dimanjakan sgt..kalo dulu kena pkul sikit gn cikgu xdenya nak ngadu2 kat mak, sbb kte yg salah kan, kalo ngadu nnt mak plak yg mrh kte, tp bdk2 zaman skrg terbalik kuang plak..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, saya pun sama macamtu. kalau ngadu, siapla, kena marah balik dgn parents. Terima kasih sudi singgah sini ^_^

      Delete
  2. Salam.

    Perghh, masing2 nak menang - parents n teachers.

    Yang penting, jangan anak2 jdi mangsa.

    #waaaa..blog akk dah berubah..cantik :) ni mesti gigih renovate ni,hehehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam. Dah tak cantik balik dah... terpadam codingnya... ni sedang menggigihkan diri utk cantikkan balik. huhu...

      Delete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *