PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

MOHON MAAF

As salam

Mohon maaf bebanyok...

Dari jam 8 tadi (sambil menyambil dengan hal ehwal rumah), saya memulun menyiapkan assignment yang kena hantor esok. miahhhahhaaaa... (gelak sebab first time buat assignment kumpulan (yang diindividukan), betul2 esok nak hantor, hari ni baru nak buat. sebab, harini baru betul-betul faham) dan membaikpulihkan assignment laman web yang hyperlinknya tergendala. best3...

SIAPKAN DULU BARU BLOGWALKING dan appearkan komen-komen yang sedang berbaris menunggu untuk diappearkan NA... (macamla fofular sangat... tu pun KALO TAK NGANTOK LE kan)

Doakan agar assignment saya semuanya ngetop ya...

Terima kasih semua yang sudi memberi sokongan kepada saya ^_^


bahasa yang caca marba dek memulun segala-galanya. Sorry...
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. Replies
    1. Baik Cik Farah. Terima kasih... nyambil2 gak ni :)

      Delete
  2. hehe cayok2 kak ieta ! akak hebat, super mom, super student, n super blogger, moga Allah mudahkan sgla urusan akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malu aih Cik Mar puji2 mcmtu...biasa2 je akak ni.. Amin... memang Allah sentiasa permudahkan sgl urusan akak, hamba Allah yg dhaif ni. Thanks a lot ya Cik Mar

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *