03 March 2013

MOHON MAAF

As salam

Mohon maaf bebanyok...

Dari jam 8 tadi (sambil menyambil dengan hal ehwal rumah), saya memulun menyiapkan assignment yang kena hantor esok. miahhhahhaaaa... (gelak sebab first time buat assignment kumpulan (yang diindividukan), betul2 esok nak hantor, hari ni baru nak buat. sebab, harini baru betul-betul faham) dan membaikpulihkan assignment laman web yang hyperlinknya tergendala. best3...

SIAPKAN DULU BARU BLOGWALKING dan appearkan komen-komen yang sedang berbaris menunggu untuk diappearkan NA... (macamla fofular sangat... tu pun KALO TAK NGANTOK LE kan)

Doakan agar assignment saya semuanya ngetop ya...

Terima kasih semua yang sudi memberi sokongan kepada saya ^_^


bahasa yang caca marba dek memulun segala-galanya. Sorry...

4 comments:

  1. hehe cayok2 kak ieta ! akak hebat, super mom, super student, n super blogger, moga Allah mudahkan sgla urusan akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malu aih Cik Mar puji2 mcmtu...biasa2 je akak ni.. Amin... memang Allah sentiasa permudahkan sgl urusan akak, hamba Allah yg dhaif ni. Thanks a lot ya Cik Mar

      Delete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?