CARI DI SINI

30 March 2013

Pencarian rakan beloglist April & Mei by cik akak

KLIK BANNER UNTUK JOIN
Walaupun telah melebih 20 orang penyertaan pencarian oleh cik akak yang ingin mencari beloglist untuk bulan April & Mei.. Saya suka dan nak juga join. 
Terima kasih cik akak kerana sudi membuat pencarian ini ^__^
Maaf lambat menyertai sebab baru sebentar tadi terbaca di blog Shuhaida Saad tentang pencarian ini.

Pencarian ini bermula 27.03.2013...
Dan akan tamat pada 01.04.2013....(jam 12.00 malam)

Syarat 
1. terbuka kepada semua rakan belog Malaysia
2. Tempek gambar comel yang kat atas tu dalam entri....
3. Dan link kan balik dalam kotak komen cik akak....

20 penyertaan terawal akan direview.....

4 comments:

  1. Makseh dear...sudi supoort pencarian cik akak :)..list da ada..jom singgah sini


    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-pencarian-rakan.html

    mohon semak link k sayang

    ReplyDelete
  2. Hai, dari segmen yang sama. :)

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/pencarian-rakan-beloglist-april-mei-by.html

    Like sini okay:

    https://www.facebook.com/kozyjohn

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *