SAYU DAN PILUNYA HATIKU...

Hati ini kaku dan tepu...
terkedu... 
Mencurah-curah air mataku
Bukan dibuat-buat naluri keibuanku
Naluri kewanitaanku
Sayu dan pilunya hatiku...
Bertambah sayu bila ku buka volume PCku
Oh, lagu itu...
Pilu bertambah mencengkam hatiku...
Sabarlah wahai seorang ibu
Pemergian anakmu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tiba-tiba otakku membuntu
Entah apa nak ku taip lagi, ku tak tahu
Lantaran terlalu sedihnya hatiku
Bersyukur kerana ku masih memiliki anak-anakku
Ibu sayang kamu wahai anak-anakku

???????????????????????????????????????????????????????????????

Maaf, tidak membalas kesemua komen-komen yang ada hari ini kerana sedang memperbaiki header yang masih tidak center dan tabber widget yang tidak menjadi sambil blogwalking

Comments

  1. akak hebat kerana diberi peluang oleh Allah swt memegang title seorang ibu :) *semoga anak2 akak jd anak soleh dan solehah saham besar akak di akhirat kelak ^_^

    ReplyDelete
  2. kak...macam tau jer ni pasal apa... saya pun akan update dah auto-published for tomorrow...

    done kleenex yer kak... dah click satu kali kat situ...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Jutaan terima kasih diatas kesudian berkunjung dan menjadi sahabat Relaks Minda. Amat2 saya hargai. Salam perkenalan...:)

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.