PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SAYU DAN PILUNYA HATIKU...

Hati ini kaku dan tepu...
terkedu... 
Mencurah-curah air mataku
Bukan dibuat-buat naluri keibuanku
Naluri kewanitaanku
Sayu dan pilunya hatiku...
Bertambah sayu bila ku buka volume PCku
Oh, lagu itu...
Pilu bertambah mencengkam hatiku...
Sabarlah wahai seorang ibu
Pemergian anakmu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Tiba-tiba otakku membuntu
Entah apa nak ku taip lagi, ku tak tahu
Lantaran terlalu sedihnya hatiku
Bersyukur kerana ku masih memiliki anak-anakku
Ibu sayang kamu wahai anak-anakku

???????????????????????????????????????????????????????????????

Maaf, tidak membalas kesemua komen-komen yang ada hari ini kerana sedang memperbaiki header yang masih tidak center dan tabber widget yang tidak menjadi sambil blogwalking
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 orang yang sudi komen:

  1. akak hebat kerana diberi peluang oleh Allah swt memegang title seorang ibu :) *semoga anak2 akak jd anak soleh dan solehah saham besar akak di akhirat kelak ^_^

    ReplyDelete
  2. kak...macam tau jer ni pasal apa... saya pun akan update dah auto-published for tomorrow...

    done kleenex yer kak... dah click satu kali kat situ...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum,
    Jutaan terima kasih diatas kesudian berkunjung dan menjadi sahabat Relaks Minda. Amat2 saya hargai. Salam perkenalan...:)

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *