PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Segmen: Featured Me on Bubbly?

As salam.

Suka saya nak join segmen mudah macamni. 
Just edit yg patut-patut sahaja.
Nak join? Klik kumbang comel kat bawah ni



Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di blog Farah's Bubblynotes
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... 
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

34 orang yang sudi komen:

  1. eh eh...kak dah upgrade template...cantiklah...saya suka...^_^...terima kasih sudi join segmen saya... nanti cek senarai peserta ya... dan jalan2 blog kawan2... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh2... Insya Allah bila ada ms akak BW blog kwn2 laing ^__^

      Delete
  2. Replies
    1. Trm kasih ^__^ header blog dah tak center tapi kerja2 blogging tetap diteruskan :)

      Delete
  3. salam...jalan2 blogwalking sampai sini...ikut list peserta. selamat bersegmen Ieta.
    http://www.pakciklie.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  5. hye
    dtg dr segmen yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  6. Trm kasih +PCL, +Iema Gurlz dan mama +Mas Zull. Jap2 lagi sy b2 :)

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  8. SAYA DATANG ZIARAH SINI DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  9. Gud Luck..

    datang singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..
    http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih, bila brkesempatan sy singgah n follow ya ^_^

      Delete
  10. singgah dri segmen sama :)
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  11. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis dtg bw and follow kat cni.. salam kenal dear :)

    ReplyDelete
  12. salam kenal...

    dari segmen yg sama..

    alang2 singgah sini, nory follow terus =)

    http://noryzoulkefle.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. teima kasih sudi singgah n follow ^__^

      Delete
  13. Salam..dari segmen yang sama..done follow.

    http://bondaqalish.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. teima kasih sudi singgah n follow ^__^

      Delete
  14. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  15. ayut jengah blog eita yer.. :) jom dtg http://akuayut.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html
    salam kenal... ^^

    ReplyDelete
  16. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya... dah lama akak follow Mimie Terima kasih sudi follow akak ^__^

      Delete
  18. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy follower ke 1157 blog cik wana ^__^

      Delete
  19. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mia :) Mia mmg bagus, tak sombong. sudi join segmen blogger2 lain. Suka hati akak ^_^

      Delete
  20. balas kunjungan :)
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *