Segmen: Tambah follower dengan pantas!!* tanpa blogwalking*

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكَاتُه

Dah banyak kali terpandang segmen ni dalam dashboard masa mula-mula buka blog
Macam best... je...
Nak jugalah join...
Jom join!
Nak join, klik bulatan di bawah ini


Mudah dan senang je segmen ni sebab tak perlu tunggu lama nak loading ke blog yang kita perlu follow
Tak percaya?
Cubalah join...
Hehe...

^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^^_^^_^ ^_^^_^ 

Google+ saya tak berfungsi buat masa ni, tak boleh nak baca dan blogwalking dari situ dah
nantilah saya repair sambil-sambil repair blog ieta ni ^_^

Comments

  1. selamat bersegmen kak... kak saya perasan entry tu...tapi masih belum sempat nak buat entry balas...heee...nanti saya buat ek...

    ReplyDelete
  2. thanks join ! goodluck ! =D follow me kalo belum .. selalu lah singgah blog kami coz , expired day maybe bila peserta melebihi 100 ke atas .. harap makum ~ =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  3. http://youraremine.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgah sni smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  5. singgah sni smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.