CARI DI SINI

14 March 2013

Segmen: Tambah follower dengan pantas!!* tanpa blogwalking*

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكَاتُه

Dah banyak kali terpandang segmen ni dalam dashboard masa mula-mula buka blog
Macam best... je...
Nak jugalah join...
Jom join!
Nak join, klik bulatan di bawah ini


Mudah dan senang je segmen ni sebab tak perlu tunggu lama nak loading ke blog yang kita perlu follow
Tak percaya?
Cubalah join...
Hehe...

^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^^_^^_^ ^_^^_^ 

Google+ saya tak berfungsi buat masa ni, tak boleh nak baca dan blogwalking dari situ dah
nantilah saya repair sambil-sambil repair blog ieta ni ^_^

8 comments:

  1. selamat bersegmen kak... kak saya perasan entry tu...tapi masih belum sempat nak buat entry balas...heee...nanti saya buat ek...

    ReplyDelete
  2. thanks join ! goodluck ! =D follow me kalo belum .. selalu lah singgah blog kami coz , expired day maybe bila peserta melebihi 100 ke atas .. harap makum ~ =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  3. http://youraremine.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgah sni smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  5. singgah sni smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *