PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

Segmen: Tambah follower dengan pantas!!* tanpa blogwalking*

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكَاتُه

Dah banyak kali terpandang segmen ni dalam dashboard masa mula-mula buka blog
Macam best... je...
Nak jugalah join...
Jom join!
Nak join, klik bulatan di bawah ini


Mudah dan senang je segmen ni sebab tak perlu tunggu lama nak loading ke blog yang kita perlu follow
Tak percaya?
Cubalah join...
Hehe...

^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^^_^^_^ ^_^^_^ 

Google+ saya tak berfungsi buat masa ni, tak boleh nak baca dan blogwalking dari situ dah
nantilah saya repair sambil-sambil repair blog ieta ni ^_^
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 orang yang sudi komen:

  1. selamat bersegmen kak... kak saya perasan entry tu...tapi masih belum sempat nak buat entry balas...heee...nanti saya buat ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Farah. o... perasan dah... takpe2. tak kisah pun bls tak cuma nk tau je prasan ke tak. hehe

      Delete
  2. thanks join ! goodluck ! =D follow me kalo belum .. selalu lah singgah blog kami coz , expired day maybe bila peserta melebihi 100 ke atas .. harap makum ~ =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi follow blog akak ^_^ rasanya dh follow. Nnt akak cek balik :)

      Delete
  3. http://youraremine.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgah sni smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tqvm sudi follow, sy pun follow back :)

      Delete
  5. singgah sni smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *