14 March 2013

Segmen: Tambah follower dengan pantas!!* tanpa blogwalking*

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكَاتُه

Dah banyak kali terpandang segmen ni dalam dashboard masa mula-mula buka blog
Macam best... je...
Nak jugalah join...
Jom join!
Nak join, klik bulatan di bawah ini


Mudah dan senang je segmen ni sebab tak perlu tunggu lama nak loading ke blog yang kita perlu follow
Tak percaya?
Cubalah join...
Hehe...

^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^^_^^_^ ^_^^_^ 

Google+ saya tak berfungsi buat masa ni, tak boleh nak baca dan blogwalking dari situ dah
nantilah saya repair sambil-sambil repair blog ieta ni ^_^

8 comments:

  1. selamat bersegmen kak... kak saya perasan entry tu...tapi masih belum sempat nak buat entry balas...heee...nanti saya buat ek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Farah. o... perasan dah... takpe2. tak kisah pun bls tak cuma nk tau je prasan ke tak. hehe

      Delete
  2. thanks join ! goodluck ! =D follow me kalo belum .. selalu lah singgah blog kami coz , expired day maybe bila peserta melebihi 100 ke atas .. harap makum ~ =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  3. http://youraremine.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgah sni smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete
  5. singgah sni smbil follow .:) dri segmen sma
    http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

Maklumat pelajar bukan untuk dijual