PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SLIDE POWER POINT DIVIDEOKAN SEMESTER 5

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللّهِ وَبَرَكَاتُه

Harap maklum, semua video slide powerpoint yang saya hasilkan adalah tanpa suara bagi memudahkan pembacaan ilmiah anda.

SUBJEK PENILAIAN & PENGUKURAN
TAJUK : JENIS-JENIS UJIAN


video


SUBJEK SAINS KUANTITATIF ASAS
TAJUK : KEBARANGKALIAN

video


SUBJEK TEKNOLOGI PENGAJARAN DAN PEMBELAJARAN
TAJUK : BAHAN BANTU MENGAJAR (BBM) BAHASA ARAB, TAHUN 5
(Pembentangan dan assignment subjek ini saya lakukan secara individu)


video

Moga bermanfaat ^_^






SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 orang yang sudi komen:

  1. nice sharing kak...hari ni entry x best sikit...sebabnya... kelam kabut... huuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun update entri ni ms sdg rehat je. Coz hr ni hr pertama bekerja lps 70 hr bercuti bersalin, agak kelam kabut sikit. sesekali mcm blur je sbb terlampau lm bercuti kowt... haha... Tp, dlm otak bnyk benda nk cerita

      Delete
  2. akak, ni memang bermanfaat sgt ni.. hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu sebab akak appearkan dlm blog akak. hehe...

      Delete
  3. nina tak tau pun ade slide powerpoint . hikhik . thanks sebab tambah kan ilmu untk ninaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu yg nk bgtau tu. hehe... Kdg2 bukan tak tau cuma tak perasan je. sama2...^_^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *