CARI DI SINI

11 March 2013

TERIMA KASIH KEPADA 5 BLOGGER INI


Ribuan ucapan terimakasih kepada 5 orang blogger berikut
Kerana sering menjengah dan sudi memberi komen di entri blog ieta

Sijil penghargaan buat mereka
(Seadanya, tak pandai sangat)






Jasa dan sumbangan kalian amat saya hargai. Terima kasih kepada 5 blogger hebat ini.

12 comments:

  1. wah2..siap ada sijil lagi tu.
    terima kasih :)
    hidup dalam dunia blogger ni kena la selalu bertegur sapa kan.

    ReplyDelete
  2. Wahhhh.. memang rajin mereka ni, menjadi top pengomen tegar.. Tahniah k.ieta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, bukan senang utk meninggalkan komen dalam setiap blog yg kita singgah. Mrk ber 5 mmg rajin. Trm kasih Irwan krn sudi singgah ^_^

      Delete
  3. wah,,best nya..akak..singgah bace sini
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/review-blog-kak-ieta.html

    ReplyDelete
  4. eh? nama saya pon ada tersenarai jugak lah...siap ada sijil lagi...mmg terharu sgt...apa2 pun terima kasih kepada Pn. Ieta sebab sudi menyediakan hadiah tersebut....tahniah juga kepada rakan2 lain yg dapat tempat pertama sampai ke-4 tu...:)

    ReplyDelete
  5. Horray.. ada sijil. Mcm ni saya pun mahu cuba lah rajin komen di sini. Tahniah pd yg dah ada sijil...

    ReplyDelete
  6. oh akak maaflah, sy bru on9 selepas 5hri hehe.. alhamdulillah. terima kasih banyak2 ye kak ! yeayy siap dapat sijil. nnt sy letak kat blog :D

    ReplyDelete

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *