PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

TERIMA KASIH KEPADA 5 BLOGGER INI


Ribuan ucapan terimakasih kepada 5 orang blogger berikut
Kerana sering menjengah dan sudi memberi komen di entri blog ieta

Sijil penghargaan buat mereka
(Seadanya, tak pandai sangat)






Jasa dan sumbangan kalian amat saya hargai. Terima kasih kepada 5 blogger hebat ini.
SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

12 orang yang sudi komen:

  1. wah2..siap ada sijil lagi tu.
    terima kasih :)
    hidup dalam dunia blogger ni kena la selalu bertegur sapa kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2. Betul, kalau tak bertegur sapa, tak meriah dunia blog. Terima kasih ^_^

      Delete
  2. Wahhhh.. memang rajin mereka ni, menjadi top pengomen tegar.. Tahniah k.ieta..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, bukan senang utk meninggalkan komen dalam setiap blog yg kita singgah. Mrk ber 5 mmg rajin. Trm kasih Irwan krn sudi singgah ^_^

      Delete
  3. wah,,best nya..akak..singgah bace sini
    http://misteriomuchacha.blogspot.com/2013/03/review-blog-kak-ieta.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Yaya, sudi review blog akak. Terharu sesangat... thanks a lot tau

      Delete
  4. eh? nama saya pon ada tersenarai jugak lah...siap ada sijil lagi...mmg terharu sgt...apa2 pun terima kasih kepada Pn. Ieta sebab sudi menyediakan hadiah tersebut....tahniah juga kepada rakan2 lain yg dapat tempat pertama sampai ke-4 tu...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. En. Hatimi mmg sll tersenarai sebagai blogger yg rajin komen. Dlm blog Mia pun sll en. Hatimi tersenarai. Tahniah dan sama2... ^_^

      Delete
  5. Horray.. ada sijil. Mcm ni saya pun mahu cuba lah rajin komen di sini. Tahniah pd yg dah ada sijil...

    ReplyDelete
  6. oh akak maaflah, sy bru on9 selepas 5hri hehe.. alhamdulillah. terima kasih banyak2 ye kak ! yeayy siap dapat sijil. nnt sy letak kat blog :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Patutla sunyi je blog akak ni. hehe... ok, sila letak. Terima kasih tau ^_^

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *