PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

شُكْرَا TERIMA KASIH

As Salam

شُكْرًاجَزِيلاً   dalam bahasa arab. Bahasa Melayunya terima kasih.
Rasa nak ucap شُكْرًاجَزِيلاً kepada

1. +Mar Haini Abdul Rahim  kerana ucap 감사합니다 || gamsahamnida kepada akak dalam entrinya INI

2. +Tinta Lana kerana sudi menyenaraikan akak ke dalam bloglistnya


4. Followers ke 210 +sayidah napisah yang sudi klik joint this site pagi ini untuk follow Blog ieta yang seadonya je ni.
5. شُكْرًاجَزِيلاً juga kepada se...mua yang sudi menceriakan Blog ieta. Anda semua hebat, cun dan hensem kerana sudi singgah, komen atau baca entri Blog ieta

psssss..... ada sesiapa yang tahu bagaimana nak menghilangkan nuffnangx conversation yang sepatutnya ruangan komen kat bawah entri Blog ieta?


SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 orang yang sudi komen:

  1. wah,, semakin lama semakin hebat ni,, happy blogging kak,, :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muja salah seorang sumber inspirasi akak juga. Thanks a lot ya ^_^

      Delete
  2. Terima kasih gak untuk kak ieta..sebab sudi drop komen dientry saya yg tak seberapa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mn tak seberapa... semuanya hebat belaka. blogger hebat, tulis santai pun ada je berpuluh org sudi komen. Sy salah seorang yang ternnti2 entri Cik Lana ^_^

      Delete
  3. hehe akak version arabic. syukran jazilan ^^ gamsahamnida utk akak jugak ~ selamat maju jaya. yey :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah la, tertinggal jazilan. hehe... gamsahamnida juga utk Cik Mar :)

      Delete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *