شُكْرَا TERIMA KASIH

As Salam

شُكْرًاجَزِيلاً   dalam bahasa arab. Bahasa Melayunya terima kasih.
Rasa nak ucap شُكْرًاجَزِيلاً kepada

1. +Mar Haini Abdul Rahim  kerana ucap 감사합니다 || gamsahamnida kepada akak dalam entrinya INI

2. +Tinta Lana kerana sudi menyenaraikan akak ke dalam bloglistnya


4. Followers ke 210 +sayidah napisah yang sudi klik joint this site pagi ini untuk follow Blog ieta yang seadonya je ni.
5. شُكْرًاجَزِيلاً juga kepada se...mua yang sudi menceriakan Blog ieta. Anda semua hebat, cun dan hensem kerana sudi singgah, komen atau baca entri Blog ieta

psssss..... ada sesiapa yang tahu bagaimana nak menghilangkan nuffnangx conversation yang sepatutnya ruangan komen kat bawah entri Blog ieta?


Comments

  1. wah,, semakin lama semakin hebat ni,, happy blogging kak,, :D

    ReplyDelete
  2. Terima kasih gak untuk kak ieta..sebab sudi drop komen dientry saya yg tak seberapa.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mn tak seberapa... semuanya hebat belaka. blogger hebat, tulis santai pun ada je berpuluh org sudi komen. Sy salah seorang yang ternnti2 entri Cik Lana ^_^

      Delete
  3. hehe akak version arabic. syukran jazilan ^^ gamsahamnida utk akak jugak ~ selamat maju jaya. yey :D

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.