PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ
Sambil siapkan kerja rumah dan kerja sekolah, juga dalam kesibukan exam.
Asyik dan suka sangat-sangat menyertai GA atau segmen.

Kali ni, saya ingin menyertai GA anjuran encik +Ayie Abas yang telah 2 tahun melibatkan diri dalam dunia blogging (tapi jangan memain... PR1 tu... Chayyalah!).
Saya telah dijemput secara hormatnya oleh encik  +Hatimi Tahirruddin
(beliau merupakan pengomen tegar blog ieta tau... ^__^)

Boleh lihat di entri INI 
Bagi blogger yang ingin menyertai GA ini, sila klik banner di bawah untuk menyertainya.


Daku Amat Menyintai Mu
Dasat tu... ada dinasour... 
Memang tidak rugi jika menyertai GA ini, kerana jika ada rezeki, antara seramai 10 pemenang saya juga bakal menerima hadiah-hadiah yang sangat diingini oleh mana-mana suri rumah seperti saya (hehe...mana tau kan... tuah ayam nampak di kaki, tuah saya manalah tahu...tapi bukan menang motif utama join GA tau...). 
Boleh baca dalam entri INI

Hadiah Cantik Lagi Eksklusif Menanti Pemenang


Daku Amat Menyintai Mu

Syarat-syarat Penyertaan:

1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook. 
  
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT.
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang. 
MAKLUMAN PENTING TAK PERLU DISERTAKAN DI DALAM ENTRY.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.
6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.

Senarai "Jemputan Terhormat" yang bakal memeriahkan segmen ini ialah :
Terima kasih encik +Hatimi Tahirruddin kerana sudi jemput akak menyertai GA ini
SHARE

Cikgu ieta Ejen Ebook Saka 40 (No. ID : 4)Ebook Saka Sifu AjimAura

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 orang yang sudi komen:

  1. selamat bersegmen...semoga dapat sarung bantal tu nanti...hehe...

    ReplyDelete
  2. salam eita :)

    terima kasih join GA ni...:)

    entry ni dah lengkap semua syarat...jgn lupa dptkn perkembangan perjlnan GA hingga ke keputusan pemenang.

    ikuti entry susulan GA utk tahu nombor penyertaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih belek entri sy ni tuan GA ya ^__^

      Delete
  3. Hai ieta.. salam kenal. Aida pun join GA yang sama, hope kita sama2 bertuah :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat_188.html

    ReplyDelete
  4. Salam Sayyidul Ayyam..=)
    jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    maaf sebab amek masa nk jejak sini..
    x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *