02 May 2013

GWIYOMI YANG KELAKAR

Saya pun nak tayang cerita aksi gwiyomi juga lah...

Lagu tu memangla sesangat cute secomel orang yang melakonkan aksi gwimominya tu...

Tapikan...

Dalam banyak-banyak Gwiyomi, yang ini paling kelakar. Kan?


Pehtu saya belek-belek lagi kat you tube, saya jumpa pula yang ni...

Terbahak-bahak saya  dan anak sulung saya ketawa

2 comments:

  1. Yang menyamar nora danish tu, memg kelakar, masa mula tgk, berair mata, takot pun ad,geli pun ada, hahaha

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?