PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

TYPO FRIDAY #1 : ENTRY MENGARUT TETAPI BERTAZKIRAH

اَلسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهْ
Dipagi yang indah ini, bersempena dengan hari Jumaat, penghulu segala hari. Saya ingin menceritakan tentang
eh bukan membebel a.ka.a menceceh tentang apa-apa aje la. Sila sudi-sudikan membaca dan menajamkan mata atau membuat tidak-nampak ke atas sebarang kedisilapan yang telah saya taip memandangkan, ini adalah tradisinya. ak.k.a caranya. Headehlah... memanghancus jadinya... haha

Idea dah blur da... oklah semua. Sambung dilain kali. Wassalamu'alaikum Warahmatullahiwabarakahtuh wamaghfiratuh waridhwanuh. Sekian, terima kasih.

^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^ ^__^

UPDATE

SABAR ITU INDAH JIKA ANDA TIDAK TAHU MARAH. 
SABAR ITU INDAH JIKA ANDA MEMANG TIDAK SUKA MARAH-MARAH.
ieta mat sa'ad

 Dari wall Salmiah Saad
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 orang yang sudi komen:

  1. ok la tu tak terserlah sgt typo nye...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. org hari jumaat buat tazkirah yg baik2, sy buat entry mengarut. tu yg update lain. sebelah bawahnya ada tazkirah sendiri dan dari sumber lain. hehe

      Delete
  2. Haha mengarut2 hee. Akak..mana page pengumuman pemenang..hilang pulak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pg td tu tersilap waktu appearkan, tu yg simpan kejap. dah ada dah

      Delete
  3. salam. jadi kita kena muhasabah diri kita sendiri sebelum mengkritik org lain kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Demi masa, manusia itu berada di dalam kerugian. Kecuali orang yang berpesan-pesan dengan kebaikan dan berpesan-pesan dgn kesabaran" Al-'Asr
      Muhasabah diri itu sememangnya lbh baik dari menuding jari ^__^

      Delete
  4. betol tu dear :) tak perlu nak tunding jari kat orang lain

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *