DOA HARIAN

"Ya Allah.... Permudahkanlah segala urusanku. Sihat dan cergaskanlah tubuh badanku. Berikan daku kekuatan dan kecekalan hati menghadapi segala dugaan. Cerdikkanlah aqalku. Kuatkanlah hatiku untuk menela'ah pelajaran. Cekalkanlah hatiku semasa menjawab soalan2 peperiksaan. Cemerlangkanlah keputusanku, demi masa hadapanku.... Tempatkan ruh ibuku di kalangan orang2 yang kau Redhai. Sihatkanlah abahku. Sihatkanlah ibu dan ayah mertuaku. Ampunilah segala dosa2 ku, suamiku, seluruh ahli dan kerabatku, termasuk insan2 yang hampir denganku, yang membantuku secara tersembunyi atau yang zahir..... Permudahkanlah segala urusan yang kami lakukan. Ampunilah dosa mereka yg telah menyakiti hati atau mengkhianatiku... Engkaulah yang maha pengampun lagi maha mengetahui..."

18 May 2013

4 PERKARA JIKA DIPANDANG SAHAJA MENDAPAT PAHALA

Posted at  12:14 AM  |  in  TAZKIRAH

As salam.

Ingin berkongsi


Ada sesiapa boleh beri pencerahan kenapa melihat 4 perkara tersebut mendapat pahala?

SUMBER : DINDING FACEBOOK SAYA

Share this post

About Ieta Mat Saad

I am awesome wife to my husband, awesome mother to my kids, awesome blogger and awesome teacher to my students. Google+.

0 orang yang sudi komen:

Komen anda amat saya hargai.

Terima kasih jika anda :
1) Share dan beri backlink ke blog ini.
2) Sudi komen apa yang anda baca. Pengomen Anonymous, spam (letak link blog anda dalam entri blog ini) & iklan adalah auto delete.

Terima kasih sudi singgah ke blog ini, sudi baca & sudi komen ^__^

Copyright © 2009 - 2014 Kisah Cikgu Ieta.
Edit by JiwarOsak | Blogger Template by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.
back to top