BLOG DIREMOVE

As salam,

Pagi-pagi ni, teringin pula buka blog.
Rasa nak tergelak pun ada bila ada orang sudah remove blog saya hanya kerana saya buat artikel INI dan INIBuat entri untuk percambahan minda dan bertanya pendapat apatah lagi mengeluarkan pendapat pun salah ke? ReLaX la... jangan jadi budak-budak... dan usah terlalu taksub... Mati bukan bleh bawa mana-mana parti ke dlm kubur pun... Usah kerana berlainan parti, kita jadi ngeng-ngeng bermasam muka dan bermusuh-musuhan apatah lagi hingga terputus silatur rahmi. Islam tak ajar itu semua. 

Pensayarah saya berkata : Itulah hakikat manusia yang ikut emosi apabila tidak mahu kepada islamApa pun, saya tak kisah pun jika blog saya diremove hanya kerana sebab di atas. Saya masih boleh menulis melalui blog saya ini dengan cara saya sendiri. 

Blog ieta, menulis demi kepuasan diri. Berkongsi pendapat, cerita juga pengalaman diri. Blog saya, terpulang kepada saya bagaimana nak buat pengisiannya.

Tertarik dengan kata-kata di bawah yang saya terjumpa di dalam blog INI


"Idea are never weird, just different" 
~ the star 30/06/12


So, please appreciate, not complaining. People idea comes from many perspectives. Sometimes you just never know what they are trying to say. Its never wrong. The different is the way we interpret it.

Comments

  1. Salam.

    Lumrah berblog kak ieta.. :)

    Cuma..akk memang pasti ya blog akk diremove gara2 entry2 tu? Kalau benar, maknanya mungkin mereka belum faham tentg perkongsian idea.

    ReplyDelete

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), ajaran sesat (sihir, syirik dan khurafat) dan kumpulan gila isim jahil murokkab.

Semua amalan menyimpang dari akidah Islam saya tolak. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus. Memaki dan mencarutkan saya? Saya sekolahkan adab pakej maki free.

Rules saya :
1) Tidak beri sedekah kepada scammer online.
2) Tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tidak suka dan tidak mahu dengar.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.

https://linktr.ee/PuteriNurCahayaCikguiEta

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya.