PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

BLOG DIREMOVE

As salam,

Pagi-pagi ni, teringin pula buka blog.
Rasa nak tergelak pun ada bila ada orang sudah remove blog saya hanya kerana saya buat artikel INI dan INIBuat entri untuk percambahan minda dan bertanya pendapat apatah lagi mengeluarkan pendapat pun salah ke? ReLaX la... jangan jadi budak-budak... dan usah terlalu taksub... Mati bukan bleh bawa mana-mana parti ke dlm kubur pun... Usah kerana berlainan parti, kita jadi ngeng-ngeng bermasam muka dan bermusuh-musuhan apatah lagi hingga terputus silatur rahmi. Islam tak ajar itu semua. 

Pensayarah saya berkata : Itulah hakikat manusia yang ikut emosi apabila tidak mahu kepada islamApa pun, saya tak kisah pun jika blog saya diremove hanya kerana sebab di atas. Saya masih boleh menulis melalui blog saya ini dengan cara saya sendiri. 

Blog ieta, menulis demi kepuasan diri. Berkongsi pendapat, cerita juga pengalaman diri. Blog saya, terpulang kepada saya bagaimana nak buat pengisiannya.

Tertarik dengan kata-kata di bawah yang saya terjumpa di dalam blog INI


"Idea are never weird, just different" 
~ the star 30/06/12


So, please appreciate, not complaining. People idea comes from many perspectives. Sometimes you just never know what they are trying to say. Its never wrong. The different is the way we interpret it.
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Social Media Influencer, Coaching Online Smart Trading

Hai. Saya Cikgu ieta. Saya seorang Suri Rumah juga Blogger, Stokis produk Supplement B'Heavendan Supplier beberapa produk bisnes lain. Bisnes saya banyak. Kini saya lebih fokus kepada Supplement B'Heaven dan Personal Coaching Blogging Basic hingga Advance disamping train Dropship dan Agent² saya. Saya merupakan Affiliate Kelas Online Instagram Advance Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Ada 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah sepenuh masa. Bermula 14/9/2017, saya nekad meneruskan kerjaya sebagai Full Time Blogger (Social Media Influncer). Saya juga seorang Motivator Nasihat Niaga. Jemput join Channel Telegram : T.me/cikguieta T.me/mindaniaga

 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
 • Image
  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 orang yang sudi komen:

 1. Salam.

  Lumrah berblog kak ieta.. :)

  Cuma..akk memang pasti ya blog akk diremove gara2 entry2 tu? Kalau benar, maknanya mungkin mereka belum faham tentg perkongsian idea.

  ReplyDelete
 2. Biarlah Lana, apapun akak masih teruskan menulis :)
  Terima kasih semua yg komen di chatbox

  ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

Tulis Cadangan atau pertanyaan Di SINI

Name

Email *

Message *