09 May 2013

Fenomena komen pon tak boleh...

As salam,

Baby saya Abdul Latiff masih demam panas lagi.

Saya terpaksa cuti hari ini untuk menjaganya yang meragam sepanjang demam. Sebenarnya setiap hari, banyak perkara ingin saya cerita dan kongsikan. Namun, kekangan masa dan tanggungjawab terhadap kerja, keluarga dan anak adalah menjadi keutamaan. 

Semalam saya baru menyedari rakan-rakan blog dan g+ tidak dapat komen entri saya setelah terlihat 8 komen di chatbox. Kini, saya telah bertukar kepada G+ komen. Lebih mudah dan lebih mesra pengguna. Terima kasih encik ARHAM dan encik +Hatimi Tahirruddin kerana menyedarkan saya :) 


Tak sahkan kalau dalam entri takde gambar? hehe
Jadi, saya ingin paparkan komen-komen itu dalam entri ini.

Komen ini dari entri saya, BLOG DIREMOVE

08/05/2013 11:37 am

yaya "moning akak..hurm..blog kita hak kita untuk bersuara..itu adalah pendapat kita dan pihak lain tak perlu nak naik angin bukan.. "

08/05/2013 8:58 am
mr. kopi pasta : "err, mcm mana nk komen ni? =.='"

08/05/2013 7:58 am
Arham : "biasa kalau jadi camtu sebab banyak sangat spam, so google buat safety precaution."

08/05/2013 7:33 am
timizero : "wah sampai kena remove ke? pelik betul...skang ni komen pon tak boleh..."


Ini pula dari entri MALUKAH MENGAKUI KESILAPAN?

07/05/2013 6:05 pm
yumida : "perang siber semakin rancak..hadoi...cmmane nk hide diorg ni sume..hehe...mual dh baca bende sebegini"

07/05/2013 6:03 pm 
yumida : "sokong pendapat akak sememangnya kerajaan dan pembangkang saling memerlukan..aah..harus ada rs malu dlm diri..byk mata memerhati"

07/05/2013 6:00 pm
yumida : "nak komen kat kotak komen...x jumpe..komen sini je..hehe"

Terima kasih +Yumida Huda , +Cik Yaya , encik +Hatimi Tahirruddin, mr. +kopi pasta  dan encik Arham sebab sudi komen. Nanti komen lagi tau... hehe... Saya pun dah blogwalking ke blog mereka. Anda bila lagi...? Jom, belek entri dalam blog mereka ni. Klik sahaja perkataan berwarna yang tertera dalam entri ini.

Setiap yang berlaku, pasti ada hikmahnya yang tersembunyi. Dari kejadian ini, siap dah satu entri. Best kan?

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?