18 May 2013

MOOD LARI

As salam


Jam 7.30 pagi nanti, saya perlu bergegas ke Taman Tasik D.K. Kemudian rushing drive ke kelas, kelas bermula jam 2.30 petang. Jam 4 petang pula saya perlu menduduki ujian subjek TITAS.
Selepas maghrib tadi, sambil menyusukan baby saya, saya cuba membaca buku subjek TITAS. Baru 2 muka surat, saya dah terkuap-kuap mengantuknya yang amat sangat. Terus mood lari, terus saya tidur. Tiba-tiba, seorang rakan saya menalifon pada jam 10.13 malam. Dengan suaranya yang meninggi. Memang betul-betul buat mood saya lari.... Niat dihati nak sambung baca buku. Tapi sebab mood lari, nak kembalikan mood, buka blog. Nak blogwalking pun takde mood juga.

Buka facebook, tak ceria juga. Buka nuffnang, lagilah tak ceria. Menyampah lagi ada. Hehe...

Memang jadi tak keruan kan kalau terlalu banyak benda nak dibuat dalam sehari? Mood juga lari kalau sedang sedap-sedap tidur, orang call dengan suara meninggi. Anda bagaimana? Apa yang membuatkan mood anda lari?

Terimalah Video klip ini yang berjaya mengembalikan mood saya>>Ending dari GA en. +Ayie Abas yang saya telah join. Best sebab ada nama dalam tu. Jadilah kan... hehe....



Doakan saya mudah menjawab soalan ujian nanti ya. Terima kasih...


No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

Featured Post

SIAPA BLOGGER Puteri Nur Cahaya Cikgu iEta?