CARI DI SINI

18 May 2013

MOOD LARI

As salam


Jam 7.30 pagi nanti, saya perlu bergegas ke Taman Tasik D.K. Kemudian rushing drive ke kelas, kelas bermula jam 2.30 petang. Jam 4 petang pula saya perlu menduduki ujian subjek TITAS.
Selepas maghrib tadi, sambil menyusukan baby saya, saya cuba membaca buku subjek TITAS. Baru 2 muka surat, saya dah terkuap-kuap mengantuknya yang amat sangat. Terus mood lari, terus saya tidur. Tiba-tiba, seorang rakan saya menalifon pada jam 10.13 malam. Dengan suaranya yang meninggi. Memang betul-betul buat mood saya lari.... Niat dihati nak sambung baca buku. Tapi sebab mood lari, nak kembalikan mood, buka blog. Nak blogwalking pun takde mood juga.

Buka facebook, tak ceria juga. Buka nuffnang, lagilah tak ceria. Menyampah lagi ada. Hehe...

Memang jadi tak keruan kan kalau terlalu banyak benda nak dibuat dalam sehari? Mood juga lari kalau sedang sedap-sedap tidur, orang call dengan suara meninggi. Anda bagaimana? Apa yang membuatkan mood anda lari?

Terimalah Video klip ini yang berjaya mengembalikan mood saya>>Ending dari GA en. +Ayie Abas yang saya telah join. Best sebab ada nama dalam tu. Jadilah kan... hehe....



Doakan saya mudah menjawab soalan ujian nanti ya. Terima kasih...


No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *