CARI DI SINI

20 May 2013

REVIEW PESERTA SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta

As salam dan selamat pagi semua.

Review pemenang pertama peserta SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta telah saya buat tempoh hari yang lalu. Review ringkas pada hari ini bagi menunaikan janji saya, adalah review untuk pemenang ke dua iaitu +cik yaya dan ke tiga iaitu +PakcikLie PCL. Review peserta yang lain, akan saya buat bila kelapangan. Bersabar ya.


Mohon maaf kerana mengambil masa yang agak lama untuk menyiapkan entri ini atas kesibukan yang teramat.


2. CIK YAYA


Pemenang ke dua SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ietasi cantik manis +cik yaya ni, blognya serba pink. Memang cantik blognya. Beliau rajin menganjurkan GIVEAWAY. Quotenya ini "kadang-kadang Allah hilangkan MATAHARI, kemudian DIA datangkan guruh dan petir . puas kita menangis mencari-cari dimana matahari . rupa-rupanya ALLAH mahu hadiahkan kita PELANGI yang indah" amat menarik hati saya. Hingga saya letakkan ia di sidebar saya bertajuk 'Motivasi diri'. Walaupun beliau baru berusia 20 tahun, beliau merupakan usahawan berjaya menerusi blog niaganyayaya craft. Jom singgah blog Cik Yaya. Encik Nazlee atau Pakcik Lie merupakan blogger yang hebat. Follower blognya telah mencecah kepada 2,213. Manakala google+ followernya pula telah mencecah kepada 1,433 pada waktu saya menaip entri ini jam 1.18 pagi, 20/5/2013. Beliau telah mula berblogging pada tahun 2010. Blognya mudah diloading. Blognya juga berbahasa santai seperti yang tertera di header blognya "Santai dalam hidupku....". Paling best, blognya suka memaparkan gambar makanan yang disantapnya.... Meleleh ayag liog saya melihatnya... Ada juga beliau paparkan resepi. Memang menyeronokkan singgah blog +PakcikLie PCL. Jom singgah ke blog Encik Nazlee. Terima kasih sudi menyertai segmen saya.

No comments:

Post a Comment

Hanya komen berkaitan entri dan bukan iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

Jika mesej atau email saya terus nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana tahu saya.
3) Dari channel mana
4) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak channel.

Rules saya :
1) Nak minta sedekah saya tak bagi online ni.
2) Jangan buang masa saya dengan mengumpat, cerita tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Setakat beri salam senyap jangan mesej saya.
4) Setakat nak bersembang kosong jangan mesej saya.
5) Nak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Saya beri borang lengkapkan.

Terima kasih 😊
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger & Social Media Expert Coach

Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya 😁

Terima kasih sudi singgah dan komen

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM


TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *