PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

REVIEW PESERTA SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta

As salam dan selamat pagi semua.

Review pemenang pertama peserta SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ieta telah saya buat tempoh hari yang lalu. Review ringkas pada hari ini bagi menunaikan janji saya, adalah review untuk pemenang ke dua iaitu +cik yaya dan ke tiga iaitu +PakcikLie PCL. Review peserta yang lain, akan saya buat bila kelapangan. Bersabar ya.


Mohon maaf kerana mengambil masa yang agak lama untuk menyiapkan entri ini atas kesibukan yang teramat.


2. CIK YAYA


Pemenang ke dua SEGMEN : KOMEN & CADANG BLOG ietasi cantik manis +cik yaya ni, blognya serba pink. Memang cantik blognya. Beliau rajin menganjurkan GIVEAWAY. Quotenya ini "kadang-kadang Allah hilangkan MATAHARI, kemudian DIA datangkan guruh dan petir . puas kita menangis mencari-cari dimana matahari . rupa-rupanya ALLAH mahu hadiahkan kita PELANGI yang indah" amat menarik hati saya. Hingga saya letakkan ia di sidebar saya bertajuk 'Motivasi diri'. Walaupun beliau baru berusia 20 tahun, beliau merupakan usahawan berjaya menerusi blog niaganyayaya craft. Jom singgah blog Cik Yaya. Encik Nazlee atau Pakcik Lie merupakan blogger yang hebat. Follower blognya telah mencecah kepada 2,213. Manakala google+ followernya pula telah mencecah kepada 1,433 pada waktu saya menaip entri ini jam 1.18 pagi, 20/5/2013. Beliau telah mula berblogging pada tahun 2010. Blognya mudah diloading. Blognya juga berbahasa santai seperti yang tertera di header blognya "Santai dalam hidupku....". Paling best, blognya suka memaparkan gambar makanan yang disantapnya.... Meleleh ayag liog saya melihatnya... Ada juga beliau paparkan resepi. Memang menyeronokkan singgah blog +PakcikLie PCL. Jom singgah ke blog Encik Nazlee. Terima kasih sudi menyertai segmen saya.
SHARE

Cikgu ieta Blogger, Internet Marketer & Affiliate Kelas Instagram Advance Online & Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 4)

Hai. Saya Cikgu ieta. Full Time Blogger, Internet Marketer dan Motivator Nasihat Niaga. Saya merupakan Sales Person Kelas Online Instagram Advance & Ebook Saka 4.0 milik Sifu Ajim Aura. Saya mengajar Kelas Blog dan Teknik Penulisan secara Personal Coaching One to One dan Group Coaching secara Online. Saya Leader kepada beberapa Group Laman Sosial dan Admin beberapa Group Di Telegram dan WhatsApp. Mempunyai 5 orang anak. Suami Pembantu Tadbir di Syarikat Semi Government. Saya Phrolapse Intervetebral Disc (Slipped Disc) bermula 17/4/2017. Kini Suri Rumah dan Blogger Full Time Online.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *