PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

TERIMA KASIH GURU

As salam

Mentang-mentanglah saya guru... Sekali saya lupa da... hari ni hari guru...

Apa-apa pun, selamat hari guru buat semua guru/teacher/cikgu/ustaz/ustazah dan pensyarah. Ucapan juga ditujukan untuk rakan-rakan blogger yang juga berkhidmat sebagai guru/teacher/cikgu/ustaz/ustazah dan pensyarah. 

Bercakap tentang guru, banyak entri tentang guru telah saya paparkan dalam blog saya ini. Jadi, saya tak maulah buat entri guru hari ni. Nak rehat sempena hari guru. (Macamla boleh rehat... hehe...)

Oleh itu, terimalah lagu yang sedap didengar oleh halwa telinga saya pagi tadi dalam radio on the way nak ke sekolah. Terbaiklah lagu ni....


Lagu ini adalah nyanyian Shila Amzah semasa kecil yang popular pada sambutan hari guru di SK Sultan Yahya Petra 2, Kuala Krai, Kelantan.

Juga lagu ini


Terima kasih cikgu/guru/teacher/ustaz/ustazah dan pensyarah-pensyarahku semua atas jasa kalian mendidik dan mengajarku tanpa kenal jemu disamping melayan karenahku yang nakal dulu-dulu mahupun sekarang... hehe...

Sesungguhnya, saya cintakan kerjaya saya sebagai guru dan saya sayangkan murid-murid dan sekolah saya. Family? Of course la number 1... Allah sentiasa bertakhta dihati selamanya.

pssss... nape tengok fb dan blog sekarang ni, seakan-akan sama je ghopenye? sape ikut sape ek? hehe....
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *