PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

SAYA SANGAT-SANGAT SUKA HATI

As salam.

Hai neighbours.... Hari ni saya sangat-sangat suka hati tau... Sebab....


1. Ada blogger yang sudi copy ayat dan ARTIKEL dari blog saya ni  untuk dijadikan bahan bacaannya. Ni kali ke tiga tau blogger minta nak copy ayat dan artikel dari blog saya...  hehe...

2. Saya dapat 2 header baru dari blogger LANA. Beliau ni memang sangat-sangat kreatif dan berfikiran kreatif. Akak suka tu +Tinta Lana. Terima kasih +Tinta Lana. Moga segala urusan Lana dipermudahkan sebab sudi buatkan header yang cantik di bawah ni :)

BLOG ieta

Blog ieta

3. NUFFNANG saya dah ada RM9.25 SEN... haha... (Sila jangan gelakkan saya tau...). Baru je dapat OFFER dari syarikat iklan lain, ingat nak bertukar tapi sign up borang berkali-kali asyik syntac error je manjang... malaih la... Buat masa ni, biarlah bernuffnang dulu... Biar lambat, asalkan berkat. Berbaloi kerana hasil usaha saya sendiri menaikkan blog saya ni. Tak menipu macam MEREKA ni. Saya serius berblogging bulan 28/12/2012, tahun lalu. Bayangkan, lama juga saya nak dapatkan sebanyak ini. Update :Maklumla, tak berapa pandai berblogging... entri pun tak berapa mantap lagi.... Baru semalam saya lihat hanya RM5.25sen. RM9.25 tu, duit juga tu... Ingat... duit bukan motif utama berblogging... MANFAATKAN LAMAN SOSIAL sebaik mungkin. Mana tau, tiba-tiba meninggal, sedikit kebaikan yang ada dalam blog ni mungkin membantu saya. Amalan dah la kurang... kan...? 

4. PRESENTATION group bagi subjek Keusahawan dah selesai dengan jayanya. Hardcopy pun dah hantar kepada pensyarah. Siap edit powerpointnya nak tau bila? Tepat jam 2 petang tadi. Than binding jam 2.25 petang. Sebab apa jadi macamtu? Sebab buat kerja last minute disamping pelbagai urusan dan kesihatan. Biasalah kerja berkumpulan. Hehe... Alah tegal, dek biasa... Lega dah 1 bab... Tinggal 2 bab lagi iaitu, print tugasan TITAS dan edit ulasan artikel juga untuk subjek TITAS. Esok nak hantar dah weyh...

Idea ini ditaip bermula jam 11.25 malam bertarikh 8/6/2013
SHARE

Cikgu ieta Sales Person Ebook Saka Sifu AjimAura (ID : 3)

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 orang yang sudi komen:

Post a Comment

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *