PENGENALAN RINGKAS

Blog Kisah Cikgu ieta adalah penjenamaan semula bagi Blog ieta. Blog ini memaparkan pelbagai pengalaman penulis dan pembaca yang menghantar e-mail atau berjumpa sendiri dengan penulis, panduan dan kisah hidup manusia biasa dan kalangan guru. Juga tips, tutorial blog dan pelbagai panduan. Sesekali hal-ehwal bisnis, resepi dan isu-isu semasa dipaparkan untuk bacaan dan rujukan pembaca. Terima kasih sudi berkunjung. Kunjungan dan komen anda amat dihargai :)

TEMPLATE YANG ASAL

As salam dan sejahtera semua

Puas godek-godek template, akhirnya saya kembali ke template yang asal ketika bermulanya saya dalam dunia blog. Naifnya saya.... Apa pun, header yang dihadiahkan oleh +Tinta Lana kepada saya terus saya gunakan sebab dalam banyak-banyak header yang saya buat sendiri, header hadiah dari +Tinta Lana ni yang paling cantik. Masih berusaha mencari template yang ceria untuk blog saya ni.



Gambar tiada kena mengena dengan entri... hehe... sekadar hiasan...


Saya memang mudah bosan dengan template yang ada. Tetapi bila guna template baru, pasti ada coding yang hilang. Terutamanya coding nuffnang dan scroll bar. Jemu juga saya menempekkannya semula ke dalam ruangan coding tu. Akhirnya, blog yang anda lihat hari ini adalah hasilnya. Tidak sebijak +Mia Liana dan +potia casadelarossa yang hebat dalam hal ehwal coding.

Terfikir juga untuk membuat blog rupa persis blog +cikgu Naman  atau +Mr. Copy Paste tapi selalu tak menjadi. Mereka ni antara yang hebat saya pernah jumpa. Tak jemu membaca entri di dalam blog mereka dan menimba ilmu di dalamnya. Nak create entri ilmu blog seperti +HASRUL HASSAN  yang dah pakar pun tak berapa pandai juga. Jadi, seadanya sahaja. Inshaa Allah akan terus berusaha memperbaiki mutu penulisan dan kualiti blog saya. Terimakasih juga buat semua blogger yang sudi bertandang ke blog saya.

Jom layan video yang sangat sweet ni ^__^

SHARE

Kisah Cikgu ieta

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 orang yang sudi komen:

  1. Komen dalam entri ini berada dalam g+ komen setelah saya kembali ke ruang komen blogspot yang asal. Harap maklum. Tk

    ReplyDelete
  2. Kebaikan yang berterusan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buatlah baik walau tanpa balasan. kan? :)

      Delete
  3. Assalamualaikum Puan Ieta. Semoga ini bisa membantu,karena di sini ada Kulit Blog cuma-cuma >> http://perahucadik.wordpress.com/2014/02/06/kulit-blog-bagus/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. :D
    Salam kenal... terserempak dgn blog puan di blog HH... kebetulan pendapat puan tu sama dengan pendapat saya, lalu terus saya menjengah-jengah ke sini :D
    Harap puan sudi menerima kunjungan saya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya Wafa kerana sudi berkunjung ^__^

      Maaf lama tidak melihat entri ini langsung terlupa membalas kunjungan. Maaf ya

      Delete
  5. template yg skrg ni memang ohsem, moden dan setanding dgn blog hebat masakini.

    tak tipu.

    ReplyDelete
  6. Dengar kata sedang mencari template yang sesuai. Bolehlah saya tolong buatkan, hanya ambil upah minimun aje... tak cas mahal2.... boleh lihat di blog lekatlekitgurl.blogspot. Itu pun saya yang buatkan.... semoga blog ieta terus dikenali ramai.

    ReplyDelete
  7. Saya lihat blog ini tidak tersusun kemas... banyak yang perlu diperbaiki.

    ReplyDelete

1) Komen anda ditapis. Hanya komen berkaitan entri dan bukan link iklan sahaja disiarkan. Harap maklum.

2) Ingin beriklan? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya ^__^

Terima kasih sudi singgah dan komen... ^__^

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM

EMAIL CADANGAN ATAU PERTANYAAN ANDA DI SINI

Name

Email *

Message *