CARI DI SINI

25 June 2013

TEMPLATE YANG ASAL

As salam dan sejahtera semua

Puas godek-godek template, akhirnya saya kembali ke template yang asal ketika bermulanya saya dalam dunia blog. Naifnya saya.... Apa pun, header yang dihadiahkan oleh +Tinta Lana kepada saya terus saya gunakan sebab dalam banyak-banyak header yang saya buat sendiri, header hadiah dari +Tinta Lana ni yang paling cantik. Masih berusaha mencari template yang ceria untuk blog saya ni.



Gambar tiada kena mengena dengan entri... hehe... sekadar hiasan...


Saya memang mudah bosan dengan template yang ada. Tetapi bila guna template baru, pasti ada coding yang hilang. Terutamanya coding nuffnang dan scroll bar. Jemu juga saya menempekkannya semula ke dalam ruangan coding tu. Akhirnya, blog yang anda lihat hari ini adalah hasilnya. Tidak sebijak +Mia Liana dan +potia casadelarossa yang hebat dalam hal ehwal coding.

Terfikir juga untuk membuat blog rupa persis blog +cikgu Naman  atau +Mr. Copy Paste tapi selalu tak menjadi. Mereka ni antara yang hebat saya pernah jumpa. Tak jemu membaca entri di dalam blog mereka dan menimba ilmu di dalamnya. Nak create entri ilmu blog seperti +HASRUL HASSAN  yang dah pakar pun tak berapa pandai juga. Jadi, seadanya sahaja. Inshaa Allah akan terus berusaha memperbaiki mutu penulisan dan kualiti blog saya. Terimakasih juga buat semua blogger yang sudi bertandang ke blog saya.

Jom layan video yang sangat sweet ni ^__^

12 comments:

  1. Komen dalam entri ini berada dalam g+ komen setelah saya kembali ke ruang komen blogspot yang asal. Harap maklum. Tk

    ReplyDelete
  2. Kebaikan yang berterusan...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Puan Ieta. Semoga ini bisa membantu,karena di sini ada Kulit Blog cuma-cuma >> http://perahucadik.wordpress.com/2014/02/06/kulit-blog-bagus/

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. :D
    Salam kenal... terserempak dgn blog puan di blog HH... kebetulan pendapat puan tu sama dengan pendapat saya, lalu terus saya menjengah-jengah ke sini :D
    Harap puan sudi menerima kunjungan saya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ya Wafa kerana sudi berkunjung ^__^

      Maaf lama tidak melihat entri ini langsung terlupa membalas kunjungan. Maaf ya

      Delete
  5. template yg skrg ni memang ohsem, moden dan setanding dgn blog hebat masakini.

    tak tipu.

    ReplyDelete
  6. Dengar kata sedang mencari template yang sesuai. Bolehlah saya tolong buatkan, hanya ambil upah minimun aje... tak cas mahal2.... boleh lihat di blog lekatlekitgurl.blogspot. Itu pun saya yang buatkan.... semoga blog ieta terus dikenali ramai.

    ReplyDelete
  7. Saya lihat blog ini tidak tersusun kemas... banyak yang perlu diperbaiki.

    ReplyDelete
  8. I was recommended this web site by my cousin. I'm
    not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed
    about my difficulty. You are incredible! Thanks!

    Take a look at my page :: suplemen otak

    ReplyDelete

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan gang paranoid akhir zaman dan teori konspirasi yang gila isim keturunan atau isim makrifat.

Sila sabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, syirik, sesat dan khurafat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak dan bangkang sepenuhnya.

Saya benci perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya reject terus.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Jika mesej atau email saya sila nyatakan,
1) Nama.
2) Dari mana kenal saya.
3) Tujuan mesej
Sebab saya ada banyak laman sosial, sila nyatakan nama channel atau laman sosial anda kenal saya.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapan borang diberi.

Terima kasih 😊
Nama pena,
Puteri Nur Cahaya @ Cikgu iEta
Suri Rumah Sepenuh Masa,
Freelance Blogger, Social Media Expert Coach. Pembekal Pemborong Biskut Homemade dan Kudapan.

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM






TULIS CADANGAN ATAU PERTANYAAN DI SINI

Name

Email *

Message *