UPDATE BLOG 1

As salam dan sejahtera buat semua.

Perkara utama sebelum menyiapkan kerja utama ialah buka blog dan buka facebook. Debaran menanti detik 11.59 malam untuk mencari pemenang SEGMEN PENCARIAN BLOGGER selama 3 hari sama dengan debaran menanti keputusan final exam yang baru berlalu.

Buka portal, keputusan final exam sem 3 2012/2013 tetap tak muncul-muncul lagi. Sakit dada ni rasanya. Hehe...


Sengaja tidak update blog ini selama 2 hari hari. Sekadar membiarkan entri tentang segmen dan senarai pesertanya sahaja terpapar di permulaan blog. Tapi tak boleh la... Mesti nak update juga even sesibuk mana sekalipun. Tebiat dah kan... Hehe...

Comments