CARI DI SINI

22 June 2013

UPDATE BLOG 1

As salam dan sejahtera buat semua.

Perkara utama sebelum menyiapkan kerja utama ialah buka blog dan buka facebook. Debaran menanti detik 11.59 malam untuk mencari pemenang SEGMEN PENCARIAN BLOGGER selama 3 hari sama dengan debaran menanti keputusan final exam yang baru berlalu.

Buka portal, keputusan final exam sem 3 2012/2013 tetap tak muncul-muncul lagi. Sakit dada ni rasanya. Hehe...


Sengaja tidak update blog ini selama 2 hari hari. Sekadar membiarkan entri tentang segmen dan senarai pesertanya sahaja terpapar di permulaan blog. Tapi tak boleh la... Mesti nak update juga even sesibuk mana sekalipun. Tebiat dah kan... Hehe...

No comments:

Post a Comment

DISCLAIMER

Saya bukan perawat, bukan guru silat, bukan guru kerohanian dan tiada kaitan dengan sesiapa.

Sila bersabar, jaga adab, jangan taksub, jauhi syirik, jangan menipu dan jangan mencarut.

Saya anti penganiayaan, penipuan (scammer), amalan merepek, amalan syirik khurafat dan ajaran sesat. Semua amalan menyimpang dari agama Islam saya tolak terus. Saya tidak suka perdebatan, perbalahan mencarut dan memaki-hamun. Mereka yang biadap saya tinggalkan terus.

Rules saya :
1) Saya tidak memberi sedekah secara online.
2) Saya tidak berminat mengumpat, cerita hal orang tiada kaitan dengan saya, kondem tanpa dengar hal sebenar, saya tak nak dengar dan saya tak suka.
3) Beri salam senyap dan hendak bersembang kosong adalah dilarang sama sekali.
5) Hendak bimbingan (coaching), ikut rules saya. Lengkapkan borang diberi.

Terima kasih sudi berkunjung. Sila komen untuk saya singgah laman sosial anda pula. Hanya komen berkaitan entri (artikel) sahaja disiarkan. Harap maklum. 😁

Ingin beriklan secara professional? Sila e-mail kepada kisahcikguieta@gmail.com ya. 😁

UNDANG-UNDANG





AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali. HARAP MAKLUM







Tulis Cadangan Atau Pertanyaan Di Sini

Name

Email *

Message *